Kosmisk styrke og aktivering av tolv koder.

Krystallene i jorden er aktivert.

 

Tolvte desember totusen og tolv, en sterk kosmisk hendelse av svært viktige inkomme, av guddommelige energier,vil lyse opp oss selv, moder jord og universet.

 

Trippel datoer innehar matematiske sammensettninger som lager åpninger/portaler for inntak av sterk høyfrekvente energier, en jobb som pågår hver dag har pågått i årevis av mange av oss i og uten for jorden, og ved trippeldatoer samles styrkene for å benytte de naturlige universelle bølger, for å heve jorden ut av dualitets reisen, og nå den 12.12 12 er aktiveringen av jordens krystall linjer igjen aktivert, sist de var fullt ut aktive, var før Atlantis sank.

 

Et hvert individ som gjør dette, en hver gruppering, er av stor viktighet i en stor skala.

 

Dette er ikke viktig for bare jorden og oss på den, men for hele universet, hele kosmos. 

 

En herlig aktivering av våre tolv strengers dna, en tenning av vår fulle merkaba stjerne, å du som aktivt har deltatt i å forløse deg selv, gjort den tunge jobben det er å slippe alt det tre dimensjonale, vil bli fullt aktivert den 12.12.12

 

Alle vil bli aktivert uansett, men aldri mere enn du selv har orket å slippe taket på, en lyspære kan ikke skinne fullt før det har brent vekk all den mørke duggen dualiteten førte med seg.

 

Har du deltatt og jobbet jevnt og trutt med deg selv, orket å vekke ditt eget potensiale, vært med på aktiveringer før på trippeldatoer så vil du ha sterk nytte av denne aktiverings runden også, vi vil bli tent for vår tolv strengers dna kode, og vårt merkaba vil bli styrket og mere høyfrekvent.

 

Over til et multidimensjonalt vesen av større styrke en vi noen sinne har hatt, det er prisen som kommer for alle våre reiser, for at vi har inkarnert gang på gang og hevet våre frekvenser, vi har våknet, å blir enda mere våken, vi skal over til kun å leve ut av hjerte frekvensen, noe som noen kjenner til allerede nå.

 

Mestere, engler, erke engler og andre store lys vesen både på jorden og i kosmos vil hjelpe med denne aktiveringen.

 

Tegnet på deres nærvær vil kunne kjennes på den sterke luft tettheten, vibrasjonene i og rundt det fysiske, som kommer til å være ved alle grupperinger som samler seg rundt om i verden på denne datoen.

 

Himmel og jord forenes inni og utenpå oss, natten og dagen har alltid vært ett, det er bare erfaringene vi skulle høste som føltes adskilte, dualiteten blir oppgjort og ene.

 

Multidimensjonalitet kommer til å bli mere og mere vanlig etter hvert som årene går, det må først skapes i jordens celler og bevisshet, altså oss.

 

Jeg gleder meg i denne tiden og i hver tid, jeg ser inni tiden nå, jeg har valgt å elske alt som er og slipper alt det andre, jeg er, du er, vi er ett, når vi i dybden skjønner det, så har vi satt oss selv fri.

De som ikke har valgt er elsket de også, men de har valgt å vandre videre på den tunge erfarings vegen, alt er greit, alle bevissheter er greit, valget har alltid ligget hos den enkelte, aldri noen sinne annet.

De kosmiske 7 stråler blir aktivert inni den vi er, du er mesteren som velger å følge dette inni deg selv først, alle individ innerst inne er kun hjerte energi, vårt naturlige blåkopi er hva VI ER, JEG ER AUM ELOHIM.

 

Stillhet, storhet og ren glede.

 

Med kjærlig hilsen
Hilde Kristin Van zundert