Historisk sterk kjærlighet.

Med kjærlig hilsen
Hilde Kristin K Van zundert

Min sannhet om Kristus, sannheten inneifra mitt hjertet til deg om du vil.

Det kan råde mange missforståelser der ute om Kristusbevisstheten , høy kjærlighets bevissthet supra eller krystall besvissheten, som alt sammen er en betegnelse på sterk kjærlighet.

 

Jesus var ikke kommet hit for å ta støyten for våre synder, og han ofret ikke sitt liv, det ble tatt. Om det var tilfelle at han skulle ta våre "synder" så hadde vi vært karma frie nå, og det er vi ikke.

 

Når jeg snakker om kristusbevisstheten så er det ikke om Jesus, men om energien han prøvde å innføre på jorden, i den tidsepoken han var her i sine 35 år, de feil kalkulerte og de trodde de ville få flere mennesker med seg på den kristus bølgen, men som mange vet, så ble det ikke slik.

 

Kristus er en gudommelig høyfrekvent kjærlighets bevissthet energi, som er til for alle sammen. Å vi trenger ikke tilhøre noen form for religiøs gruppering for å velge dette, det er fritt valg.

 

Om du skulle velge denne energien så skal du vite at du sier ja til å kvitte deg med all karma dette livet, som betyr det samme som å la alle cellene i din kropp lyses opp til et kjærlig nivå, på alle plan i hva du er.

 

Denne bevisstheten gjør oss mer og mer kjærlighets fulle høyfrekvente i bevisstheten vår etter hvert som vi bruker den.

 

Den er laget slik at vi sakte men sikkert hever vår frekvens mot en kjærlighet som er udømmende, som aksepterer alt omfavner alt og at vi selv da sier ja til å slippe taket i alt det som ikke er av det gode i våre tanker, emosjoner og lys kropper, den balanserer og harmoniserer alle delene av hva vi er.

 

Den er en herlig energi som alle sammen kan ikle seg om de vil, vi blir da denne frekvensen, vi blir kristus lys og vi utvikler evnen til å se den store kjærlige meningen med livet, jorden og at alt er like viktig og verdifult sammensatt, og vi begynner å slippe taket i egoet vårt.

 

*Jeg skal prøve å forklare historien i dette, i teksten under her, om høytidene i kjølvannet og alt i korte forhåpentlig forståelige trekk.

 

For ca 2000 år siden da  Sananda inkarnerte, så fikk han navnet Jeshua Ben Josef,  Jesus som vi i vår del av verden kjenner han som.

 

Julehøytiden og alle høytider skapt i etterkant av han, er i sannheten tider på jorden der innkomme av kristusenergiene er sterkere enn andre ganger, og spesielt sterk i tre månenders tid på vinteren, alt fra 11 oktober til 11 januar. Og i mellom dær feirer vi samvær og jul. Ikke samme dato over hele verden med like verdige datoer selv om.

 

Vi alle har dette indre Kristusbarn frøet inni oss, vi alle kan dette, derfor er det smart å huske, at alle er like spesielle alle har samme mulighet som Jesus hadde, det er det som er den egentlige meningen med julehøytiden og andre kristus helligdager, er at vi skal få tid å sjansen til å vekke vårt eget indre kristusbarn, i disse høytidene.

 

Vi har også påsken og alle høytides helgene i mai, da er det ekstra innkomme av denne høyfrekvente kjærligheten til jordens atmosfære og alt innenfor den.

 

Han kom for å prøve og innføre kristus/krystall , supra bevisstheten, jeg skriver krystall for krystall er også jordisk sett den sterkeste energi og kraft vi har i moder jord.

 

Å vi som enkelt individ må selv velge å innta denne i oss, vårt eget lysvesen i form av meditasjon om vi ønsker det, dette siden den frie vilje er med oss hele vegen.

 

Han som den mesteren han var, hadde veldig høy energi og vibrasjon med seg og kunne helbrede masse sykdommer og hadde en stor visdom med for å dele med andre.

 

Hans åndelige navn er Sananda.

 

Han er ikke den eneste mesteren som har prøvd å innføre kristusenergi hit til jorden og det er ikke den eneste gangen det er blitt forsøkt gjort, flere mestere har forsøkt dette før tiden Jesus var her og etter.

 

Budda var en av mesterne som innehadde slik bevissthet, og det finnes andre mestere som også har prøvd det samme tidligere.

 

Sananda viet sitt liv for å prøve og spre visdom og kunnskap om menneskehetens frihet,  en frihet  vi også kan oppnå gjennom å øke egen bevissthet og egen kraft for å kunne helbrede oss selv og andre. Fortalte at vi alle sammen kunne høyne vår bevissthet slik gjennom daglig åndelig praksis, om vi ønsker det slik.

 

Og at vi alle er like, at vi alle er av samme mulighet, størrelse guddommelighet og godhet, om vi inkluderer egoet i denne kjærligheten vel og merke. 

 

Men de som var religiøse den gang, hang han på korset og brukte masse harme for å holde hans spredning av denne energien nede, det er her en mester aldri må undervurdere mørket i massene.

 

Når Sananda (Jesus) ble hengt på korset, så falt jorden i energi igjen, å som vi vet, har vi vært gjennom sterke tunge 2000 år, vi gjennomgikk sykdom, nød og elendighet.

 

Vi måtte starte på nytt igjen å bygge oss opp som menneskehet.

 

Vi klarer det denne gangen, for det er 144.000 tusen inkarnerte mestere som er spredt rund om moder jord, mange av oss kom med høy bevisshet, men ingen enda så sterk som den Sananda hadde oppnådd, men det betyr ikke at vi ikke kan oppnå dette, bygge opp denne energien i oss selv.

 

Så universets og jordens krystall energi linjer i og utenfor moder jord, ble aktivert utenifra sånn rundt milleniums skiftet 2000, Kristusenergi er tilbake.

 

Å siden da har bevisstheten økt, jevn og trutt og raskt.

 

Dette har igjen ført til en massiv oppvåkning i mennskeheten, denne gangen klarer vi å være med i det store skiftet som kommer i desember 2012.

 

Disse to bevissthetene er av samme frekvens og er like mye inni jorden som utefor, den er i oss alle.

 

Hver enkelte av oss må velge om vi vil dette, dette siden vi er kommet hit med fri vilje.

 

Vi blir ikke noe mer i stand til å være hellig, eller i stand til og velsigne noe eller noenav å gå teologi studier, vi alle er hellige i slik vi er.

 

Vi er fullkomne hver og en av oss og velger helt selv hvordan vi vil leve, det er vårt privilegium som sjel og ånd og gjøre dette.

 

Supra bevissthet, guddommelig bevissthet som er i hele kosmos, oppnås gjennom meditasjon, kristusmeditasjon.

 

Kjærligste hilsner Hilde Kristin Kristiansen Van Zundert også en som innfører Kristus enegien, jeg har viet mitt liv til akkurat denne oppgaven.

 

Ønsker du å nå meg på telefon er nummeret: 97534762 eller en E-post fredstempelet@gmail.com

 

Kristus meditasjon i video følger under her, og videre under der en skriftlig forklaring på hvordan gjøre det.

 

 

 

 

Kristus meditasjon
Denne videoen er unik på en slik måte at hver gang du tar den hjelper du deg selv, jorden og himmelen med å heve frekvensene i kjærlighet, og hver gang du tar den skaper du en søyle av lys etter deg der du sitter, ligger eller står. Håper du får den til, og øvelse gjør mester må du huske på, <3

 

Til denne meditasjonen trenger du og kunne  mestre visualisering teknikken, det å se for deg eller lage bilder, på ditt indre øye, eller du kan bare tenke deg at du gjør det hele.
 
Det er lurt med erfaring innen meditasjon, men du kan klare den selv om du ikke har det, det er bare og følge instruksene nøye, øvelse gjør mester.
 
 
Denne bevisstheten har vært fraværene på jorden i mange tusen år, og vende tilbake sånn ca rundt år 2000, og videre føres gjennom deg og meg som velger å ta denne daglig.
 
Å ta denne meditasjonen vil hjelpe deg og fri deg fra det noen kaller karma, den vil hjelpe deg, og er en sterk beskyttelses energi, også om du vil stige opp.
 
Denne  høyfrekvente energien vil hjelpe deg og forstå dette som kalles tidligere liv, og koble deg på den universelle felles energien vi alle er  av, matrisen gud.
 
Følg stegene nedenfor trinn for trinn, les dette nøye og se det for deg før du begynner.
 
Begynn med inn pust, inn nesen og ut munnen.
 
Inn pust*Se for deg en krystall lysende kule (Merkabah stjernen) midt inni hjernen din, som kan sirkulere og ekspandere i alle retninger, snurr den i retning med solen eller klokken.
 
*Utenpå denne krystallkulen snurrer Merkabah, som her er tre dimensjonal, i samme retning som ovenfor.
 
Ut pust* Send hirofanten (kulen og stjernen) ned gjennom din egen kropps midte, ut føttene og rett inn i jord kjernen, helt inni jorden.
 
Inn*Fyll på hirofanten som svever inni jordens midte, fra lys energi kilden som strekker seg inn i jorden fra det ytre rom, som en cd formet lys kilde rundt jorden.
 
Ut*Blås hard ut igjen slik at lys energien rundt jorden får fart, jordens grid.
 
Inn* krystall lys pustes inn og blåses igjen UT: ut inni jordens indre grid, ca 33 meter under overflaten av jorden.
 
Inn*Når hirofanten er full, trekk den opp til en plattform under dine ben, etterfulgt av krystall lyset fra jord kjernen og universet.
 
Ut*Blås hard ut ned til hirofanten under bena dine, så den pulserer.
 
Inn*Fyll på plattformen og hirofanten fra jordens indre, lag så en søyle fra jord, trekk den opp i og rundt deg, trekk dette inn i alle kroppens celler.
 
Ut*På ut pust ser du at du dekker alle kroppens hulrom, slik at også du lyser som søylen.
 
*Pust rolig i tre minutter.
 
Inn* Der etter fyller du på søylen fra jord/univers kjernen også i og rundt deg, dra dette gjennom kropp søylen til ca en 60 cm over hodet ditt.
 
Ut*Og så sender du hirofanten ut i det dype univers til en blå stjerne, med et kraftig ut pust.
 
Du er nå koblet på Kristus bevissthet energien, og ved og gjøre den daglig så holder du deg ved den i all tid..
 
Vi gjorde denne fast da vi var inkarnert og høyere stående individer ved Lemuria og Atlantis, og det gir oss tilbake vårt multidimensjonale vesen og evnen til telepatisk kontakt med våre kjære.
 
Lykke til og Namaste fra Hilde Kristin Kristiansen Van Zundert

 

 Mobil nummer: 97534762

 

Jeg har flere hjelpe meditasjoner og videoer inne på youtube, når du har kommet dit, kan du søke på min kanal som heter sjelstempelet.