Hvordan kan dette virke i livet nå.

Historier fra egne erfaringer.

Jeg vil fortelle dere om noen erfaringer vi i min familie har gjort og enda opplever.

Jeg starter med den som er ferskest av hendelse erfart og opplevd i dag,22 mai 2013 samt at det er tråder tilbake tidligere dette livet.

Min elskede sønn Preben som nå snart er 19 år, han hadde store problemer med at faren hans skulle dra på jobb når han var liten, faren hadde jobb på hurtigruten og var vekke 3 uker og hjemme 3 uker.

Hver gang faren skulle dra så gråt Preben skikkelig sorgfullt, han var stort sett utrøstelig fra faren dro klokken tre til Preben sovnet om kvelden.

Jeg som mamma husker dette som veldig vanskelig, fordi jeg ikke maktet å lindre mitt barns sorg og siden jeg ikke forsto, jeg hadde ikke den bevisstheten da som jeg har i dag.

Til sist så stagget denne gråten når Preben ble litt eldre og vi puttet det i glemmeboken, vi har snakket om det noen ganger inn i mellom men bare som undring over det som var da.

Så i dag da Preben skulle dra på havet selv, så kommer han å sier til meg, mamma det er så rart, jeg føler slik sorg inni meg som jeg hadde da pappa skulle reise når jeg var liten, jeg spør om han har hatt det lenge, han sier siden i går.

Han fortsetter å stelle seg og kommer da ut for å spise mat jeg hadde ordnet før han skulle dra, jeg ser han er tynget men lar han starte selv, tårene renner og alt føles svært vanskelig for han nå, han gråter litt og spiser litt, så sier jeg at når du kommer hjem så får vi ta en regresjons reise for å finne ut av dette om du vil det.

I det jeg skravler videre brister han ut i gråt så skuldrene rister, han bøyer seg forover og lener seg over armene sine, jeg blir fort stille og skjenner litt inni meg selv for at jeg prater så masse, så sier Preben etter litt, jeg ser hva årsaken til dette er. 
Han har nå fått et vindu bilde inn til livet dette stammer fra.

Han forteller gråtende at han og faren er på en seilbåt i skikkelig dårlig vær, båten knekker i to og de er på hver sin halvdel av båten og han skjønner at de vil dø begge to.

Han skikkelig slipper løs alt det vonde, jeg kjenner en glede, men jeg må slippe noen tårer jeg med, samtidig som jeg er glad for Preben og endelig etter alle disse årene så skjønner han selv, vi og har fått en forklaring på hvorfor det var slik, en lettelse, en forløsning. 

Jeg er stolt over min kjære Preben som endelig vågde å gå inn i sorgen for så å forløse. Ikke sikkert han er helt ferdig men da er han på veg. Å takk for at vi har evnen å kunne se i tidligere liv, evnen til å forstå på et dypere plan for igjen å slippe det ut av den fysiske kropp.

For syns skyld vil jeg si, at jeg har fått lov av min sønn å skrive dette, eller hadde jeg forsert den frie viljen hans.

Gråt og latter er ikke reaksjoner, der er kroppens svar på at det ble litt for masse følelser, kroppens ventilasjons anlegg.

Den er modig og sterk den som gråter, det er et bevis på at en endelig tør å kjenne på den indre smerten, slik kan en bli enda sterkere og roligere.


I evigheten ligger erkjennelsen på alle våre liv, alle våre inkarnasjoner som alle har vært med på å heve vår frekvens for hva vi er.

Et tidligere liv var også grunnen for min fysiske smerte.

Så vil jeg fortelle om en annen historie fra meg selv som hoved figur, hvordan tidligere liv kan gi fysiske smerter dette livet, for smerter som ikke kan forklares i det fysiske som ikke har noen årsak av nå tiden spinner seg svært ofte fra tidligere inkarnasjoner og kan forløses om vi "reiser" i regresjon og forløser derfra.

En kan aldri være redd noe en ikke har opplevd og en smerte er aldri bare en smerte.

Min eldste sønn fødte jeg i 1989, og har siden den gang båret på en uforklarlig fysisk smerte i ryggraden min sånn et par centimeter over mitt mellom skulderpartiet.

Jeg hadde ungene og andre til å stadig trykke disse på på plass som jeg kalte det, sitte oppå brystkassen og rikle til det klikket på plass, så ga smerten seg for en stund.

Men jeg hadde dette i alle årene mens Bjørn Cato levde, han gikk over til den andre siden nesten 18 år gammel i 2007, etterpå hans overgang gjennom kommunikasjon med han, "fortalte" han meg at vi hadde levd mange liv sammen bare byttet roller.

Han viste meg et liv der jeg også hadde vært moren hans, der han som fisker hadde druknet på havet, å at dette livet dyrket jeg sorgen og slapp aldri taket på selve hendelsen i det jeg i den tid trodde var å miste han, (da hadde jeg ikke annen bevissthet.)

Når jeg fikk se dette livet som nå er en del år siden, gråt jeg masse i flere omganger, jeg måtte skikkelig bruke tid på å løse den gordiske knuten som satt i det fysiske som en blokkering.

Etter jeg var ferdig så har jeg aldri hatt smerter i ryggsøylen på dette stedet.

Og det hører også med til historien at Bjørn Cato når han var liten var liv redd vann, han var en sann prøvelse å ha med i basseng.

Å nå skjønner jeg hvorfor!!! 
Er en redd noe en ikke har opplevd dette livet så er det garantert fra tidligere liv.

Jeg mener at ryggsøylen i sær, er den stammen som bærer minner fra tidligere liv og derfor er ryggproblemer så vanskelig å finne ut av for de i tredje dimensjons bevissthet.

Men alle smerter kan løses om en virkelig vil det, å regresjon reiser er en av mange nøkler og metoder for å løsne opp våre egne stengsler, fysiske og følelsers smertefulle minner.

 Så slik kan tidligere liv ligge der i underbevisstheten å påvirke oss, å heve sin bevissthet kan føre dere også inn på å vite å løsne opp, men bare om dere ønsker det.
Et par historier av mange,delt av hjertet til det hjertet som leser.

Livet er ment for å leve i glede uten drama, livet er så masse masse mer enn det fysiske øyet kan rekke å se.