Høsten 2010 september 1 semester

Master Yuga er navnet på skolen jeg staret nå i høst, og betyr enkelt forklart, mester skaper. Dette blir du med å øke bevisstheten din gjennom ditt tre dimensjonale vesen og videre også ditt multidimensjonale sanse apparat.

Jeg er læreren og skaperen av Master Yuga.

Høsten 2010 den 7 september var første dag, og første semester med Master Yuga studenter.

Skolen går ut på og hjelpe de studenter som søker skolen i og ta mestarskap i eget liv, utvikle sitt høyeste potensiale, ta sitt livs ansvar, høyne frekvenser til kontakt og komunikasjon med ånder i ikke fysisk manifest.

Det er også en del selvstudier i skolen, å det er tvingende nødvendig i selvutikling av ditt spirituelle vesen.
Se at du kan heale, se at du kan se andre dimensjoner utenom det fysiske øyet (Synskhet) , se at de kan utvikle sitt multidimensjonale aspekt ved selvet, noe alle kan.

Du lærer mange forskjellige metoder for meditasjon, stemme meditsjoner, kristus meditasjoner,mm.
Pustetekknikker og øking av prana, livskraft pust.

Det er flere former for aktiveringer, påkoblinger til eter energi, krystall energi og den multidimensjonale åndelige farge.

Å du lærer om å bli mere kjent med det andre kaller for døden, og jeg kaller for en av to overganger

Bli kjent med Chakrasystemet, erkeengler og deg selv!

Skolen har to semestere, den inneholder fagene, regresjon, astral reiser, forskning, filosofi, drømmetydning, og mystikk/magi.

Kurs 1: Er Master Yuga healing med oppkobling til tidligere liv.

Kurs 2: Medium kurs der du også lærer å ta vekk svært tunge energier, rense hus, komunisere med andre siden og hjelpe ånder.

Kurs 3: Master Yuga relasjons kurs, som går skikkelig i dybden av de menneskelige forhold fra du kommer gjennom fødsel til du går ut, og nøkler til og løse dette, når forståelsen ligger inne for dette, løser du også en del av det fysiske livs gåte.

Det er kurshelger hver første eller siste helg i hver mnd. mnd, der healing, mediumisme, og klarsynthet mm.

Semester to blir utvikling innen fysikk, metafysikk, kvantefysikk årsak og virkning der sammenhenger innen det universelle blir opplyste. Og studentene blir presantert for innsikter underveis.

Jeg har selv vært gjennom en masse hendelser for og utvikle visdom gjennom erfaring, dette livet og andre liv jeg har levd.

Så for en del år siden ble jeg gjort oppmerksom på denne muligheten å skole andre gjennom det jeg selv visste, da jeg ble spurt om dette første gang av mine guider,  så tok jeg ikke det fullstendig opp til min dags bevissthet da, følte meg ikke klar.


Men vinter/våren 2010 fikk jeg igjen besøk fra åndeverden (mestere på den andre siden), jeg ble spurt om jeg var klar, og det svarte jeg ja til, dette er alltid et nært sammarbeide med mine mester guider fra den andre siden av sløret.

I dette startet en sterk endrings prosess for meg, en endring av egoet mitt skulle skje, og jeg måtte bare henge med, det var utrolig spennende og utfordrende, så her er jeg da, starten på min nye epoke i livet er og var et faktum.

Jeg er en ambasadør for universet og livet mitt blir dette her etter, jeg er her for og hjelpe den som spør. Namaste meg!!

Jeg starter et semester 1 igjen etter jul slutten av januar begynnelsen av februar, der semester to blir til høsten 2011, vennlig hilsen meg, som komuniserer med ånder, healer av kristus lys og ser med guds øye.

Denne skolen er ikke religiøs, ikke avvisende for noen som helst, vi alle er av samme energi vi bare velger forskjellige veier her i den fysiske verden!

*Skolen koster 150 kroner per gang to ganger i måneden, og kurhelgene kommer på 700 kroner. Det er kun første kull som får dette litt rimeligere.

Er du interessert eller bare nyskjerrig eller vil melde deg på???
Ring meg Hilde Kristin Van Zundert på tlf 97534762 eller send e-post til fredstempelet@hotmail.com