Master Yuga innvielse i Kristus Energi.

Vann element sermoni.

Vann Element Sermoni.

En sermoni som fører dine bevisstheter sammen til et ene over tid, gjør deg trofast til kjærligheten i deg selv, Kristus energi er den høyeste kraftfulleste formen for energi vi kan oppnå, Kristus betyr det samme som den sterkeste kjærlighet som er.

Å sette seg selv inni og innvie seg i Kristus energi har ingen ting med religion å gjøre og må sterkt velges av det enkelte individ, akkurat på grunn av at vi er her med fri vilje, så må dette valges tas kun av deg.

Denne handlingen er en sterkt tilknyttning av deg selv, til Kritus energiens allmektige kjærlighets fulle krefter.

<3 <3 <3 

Ved å bevisst velge denne sermonien, sier du ja til å være trofast og følge din indre guddommelige vilje, og til alltid å lytte til ditt hjerte, for gjennom ditt hjerte er vegen til den ultimate frihet til livet i sin helhet, et liv i den ultimate deg.

 

Du vil bli satt i stand til å kunne lytte til din ytterste sannhet, som igjen er gud, som er den ytterste sannhet`s mester av all skapelse, som igjen er linket til den innerste deg, sjelen din.

<3 <3 <3 

Du vil med å innvie deg i denne kosmiske energi, gjøre et sterkt og bevisst valg for din videre veg , få sterkere tilgang til de allemktige mesterne av Kristus gyldne stråle, deres daglige hjelp til deg for å følge din veg, gjennom din vilje her på jorden, og alt det inneholder av innsikt, visdom og erfaringer du måtte ønske.

En bevisst hellig handling av den bevisste deg, et sterkt signal av din egen vilje.

<3 <3 <3 

 Sermonien vil bli utført i utendørs vann, der du måtte ønske, hav eller ferskvann, du bestemmer eller vi avtaler hva som er best for deg og din sermoni.

 

Du avgjør selv om hvem som skal være med deg, hvordan rammen rundt skal være for deg, er du usikker så hjelper jeg deg på vegen og er her for samtaler med deg om du ønsker det frem til selve handlingen. 

Dette koster ikke en krone, så fremt det ikke innebærer reising for meg, da blir det reise og opphold for meg som koster, selve sermonien med 3 oppfølgende samtaler er gratis.

Jeg Master Yuga Hilde kristin Kristiansen van Zundert, er selv innviet i denne energien i 2004, noe som har beriket mitt liv enormt gjennom disse årene, som igjen har satt meg i stand til å vie mitt liv til å hjelpe andre.

<3 <3 <3 

Om du er en som vil innvie deg i Kristus energi gjennom denne handlingen, så ta kontakt med meg på telefon 975 34 762, eller om du vil sende en mail til fredstempelet@gmail.com, vær velkommen.

Dette er ikke en religiøs handling, krever ikke religions følgelse, men er mer et liv i spirituell frihet til å velge akkurat som du ønsker ditt liv skal være selv, du skaper frihet i ditt hjerte, sinn og forståelse av hvem du er og hvilken styrke du selv har. 

 

Et hjerte er den fysiske energi holder til alt du er.

Heart fullness.

Med vennlig hilsen
Hilde Kristin Van zundert