Min viten om jordens sten formasjoner.

Med vennlig hilsen
Hilde Kristin Van zundert

Stonehenge og andre jordiske sten formasjoner.

 

Da jorden var fullt ut fungerende og alt fungerte slik det skulle. Så sank vi i energi og ødela formasjoner og viten. Så våkner vi og får tilbake og alt ender godt til slutt, og begynner å innta og forstå større viten, og vet at slik viten ikke kun er eventyr.
 
For lang tid tilbake da 
de aller fleste av oss var høy intelligente og jorden og vi vibrerte på et høyt nivå, der livene våre var for utvikling og samarbeide for en større mening en å tjene til ting, slave for samfunnet, banker og ting og tang, der livene våre var frie til å bruke de til hva vi måtte ønske, og at vår intelligens da var så høynet at vi brukte vår frie vilje til felles gode for alle, og først og fremst til godhet i selvet, jorden og naturen.
 
 
Da vi også begynte og missbruke det tredje øyets kraft mot hverandre, så ble dette fratatt oss, vi ble lukket igjen og stengt av fra viten vi hadde sterkt tilgang til, dette for at vi ikke skulle ødelegge oss selv, andre og jorden totalt. Siden det også er svært tiltrekkende og være destruktiv, og enda der finnes mange som bruker sin kraft for egoets skyld, så må det gå en tid til vi igjenfinner tillit til å kunne bruke kraften av det tredje øyets magi.
 
 
Så før Atlantis sank, så var jorden fullt fungerende inntil mørke krefter tok over og ville styre med å holde oss unna denne skikkelig gamle viten. Denne viten er lagret i Akachia registeret og frigjøres til den og de som har vist seg verdig å igjen vinne tilbake denne gamle visdommen, som også aldri bruker kraften til annet en godt til den enkelte som spør om hjelp eller til jorden og universets gode og nytte for flere.
 
 
Da jorden fungerte slik den skulle, så var alle jordens edlere stener godt aktivert fra jordens indre sol, solen utenfor oss og inni jorden er av samme energi, når disse igjen fungerer sammen og slik de skal, så er også de fleste av besøkerne på jorden også våknet til sitt åndelige potensiale, våknet opp og tatt ansvar for seg selv og alt den er.
 
 
Altså jordens krystaller og edelstener, gull og sølv og kopper årer fikk være i fred i jorden der de lå, dette var ment for å tjene jordens beste, disse er jordens energi linjer, de bringte energi rundt til hele jorden, og til pyramidene som var satt opp som energi mottakere og fordelere rundt om hele jorden vår, disse pyramidene genererte kraft inne fra jorden og utenfra, der obeliksene også hadde en omformende og videre givende funksjon, hver type edelsten, hver metall sort hadde sitt eget utmerkede energi nivå og energien svingte på forskjellige frekvenser, alt dette var for fri for alle inkarnerte på den blå planeten.
 
 
Og vi som var på jorden i denne tid hadde visdom og viten til å bruke dette i klokskap for alle, ikke kun til egen nytte og tjenende for kun et eller to enkelte individ. Det fantes sten sirkler over alt, store og små, de store hadde element stener inni seg, sammen med eter sten energi, altså ild, jord, luft og vann stener sammen med eter stenen, utgjorde disse sten sirklene en mektig energi sammen med solen, solen på himmelen aktivert sammen med solen inni jorden, denne visdommen, kommer igjen til å være til bruk for oss, når befolkningen på jorden våkner mer og mer, og igjen snur seg mot fellesskapet og har fusjonert med egoets mørke herlige energi, igjen elsker seg selv for alt individet er, og slik elsker alt som er.
 
 
De små sten sirkel formasjonene som fantes hver og en, hos hver og ett folke slag på jorden som levde i pakt med naturen og naturens balanse og ikke kun for selvet, slik at alle kunne nyte styrken og energien fra de større sten sirklene, disse sirklene var alle sammen en del av helheten jorden og kraften i moderjord og det folkeslag som ikke er knyttet til resten av jordens vestlige folk i dag, skal ha noe visdom om disse sirkel formasjoner, om ikke viten om dette er avglemt hos dette folk da, dette kan jeg ikke si for sikkert.
 
 
Sten sirklene folket jorden og solen og universet hadde større samklang i energi da, helt til vi ga oss ut på en enda større og sterkere reise i erfaring, som vil vise seg “der fremme” når nå et hvert enkelt individ våkner opp til varsomhet og styrke i å bruke sin viten kun til egen vinning inntil den blir spurt om hjelp, og til individet vet at den aldri må be om å ikke gå innpå andres energi uten tillatelse, inntil verdighet for alt som er, er symbiose og samklang i respekt for alt liv, for også den frie vilje, og for natur, dyr og alt rundt og inni oss som verdig.
 
 
Visdommen jeg deler i dag er igjen kommet til meg for å dele til dere som ønsker, slik at dere igjen kan dele om dere ønsker, det vil vekke noen og snakket til hjertet til noen, og for andre er det enda en vond drøm langt der borte, alt er ok og i skjønneste orden for sin tid i nuet.
 
 
Stonehenge i England er en av disse godt bevarte sten formasjonene som er levenet til oss for og igjen huske når vi er klar, opprinnelig hadde Stonehenge også ild sten, jord sten, luft sten og vann sten som sammen var koblet til den 5 energien eter sten, dette var et kraftfullt sten sirkel energi punkt til bruk for alle også til deg som også var inkarnert på jorden da. I dypeste kjærlighet fra meg Hilde Kristin Kristiansen Van Zundert, jeg elsker deg du meg.
 
 
Det er ikke bare i England disse formasjonene er bevart, men i vår vestlige verden er den godt og kanskje best kjent, de små sirklene finnes over alt i alle land, under vann og over vann og er der som et vitnes byrd. Fra meg til deg, så lenge jeg igjen får tilgang på viten deler jeg, jeg har viet mitt liv for å vekke opp, være der når noen vil høre, når noen våkner, for å støtte og forklare, for å hjelpe, men kun når du ønsker hjelp og ber om det. Du er verdig, du er mektig, du har evnen til å elske, du må bare orke å gjøre det, del om du ønsker av hjertet.
 
 
Jorden skal ikke utnyttes for egen vinning, den skal nytes og deles i kjærlighet for alle oss som er på lånt tid på henne, og ved og ta Kristus meditasjon, er du med å aktivere jorden hver dag, igjen aktiverer du alt som er hver dag, den står inne på hjemmesiden min om du ønsker, fritt laget til deg som skulle ønske.