Du er en unik, du er verdig.

Du er verdig din plass her på jorden.

Jeg lager dette skrivet til støtte for den som føler at de ikke våger å snakke, klart og tydelig til de rundt seg, om hva de vet inni seg, om at de selv har oppdaget eller begynt å huske av sitt større åndelige/spirituelle liv. 


Det  er en større virkelighet og sannhet om livet i sin helhet der ute, å med dette håper Jeg at mine ord vil hjelpe deg, på din veg mot en multidimensjonal virkelighet.

 

 

Mange mennesker lever i en tre dimensjonal virkelighet som de ofte kaller for normalt, og den er jo det for dem, den 3dim verdenen består stort sett av det som det fysiske øyet kan oppfatte, og troen på at vi må gjøre alt det samfunnet har lagt opp til, er bare å følge en strøm, stort sett uten å tenke så masse selv.

 

Å når andre begynner å presantere en annen virkelighet for de kan de bli sinte og kalle den nye virkelighetn for galskap og overtro, dette er ofte for at det er skremmende med dette "nye" og at deres virkelighets verden blir rokket ved. Å dette nye er slettes ikke noe nytt, det er det som er skikkelig gammelt.

 

Å ikke alle liker at det de har levd etter i så lang tid skal være "feil" jeg skriver feil med vilje for ofte er det det de føler, men vi skal ta vekk ordet feil, for i den utvidede virkeligheten finnes ikke feiler, bare forskjellige stadier av virkeligheter og virkelighets oppfattninger. 

 

Ja, det er en gigantisk større virkelighet der ute og der inni oss selv, og mange sjeler kan kjenne en "tørste" etter å vite mere.  En indre lengsel etter noe mer, en større mening, å for oss som er våknet og har beveget vår energi i en større svære av dimensjon er jo den dimensjonen vår sannhet, virkelighet og det normale, og en del av oss  kan da se tilbake på utviklingstigen og vise forståelse for alle som er akkurat perfekt på sin veg av sitt liv, husk kjære deg og ikke dømme noen, ikke deg selv ikke de som enda er i tredje dimensjon, alle er like perfekte og respekt er en gest en gir seg selv.

 

Ingen kan kjenne sannheten om en annen sjels valgte erfaring her på jorden, ikke våre barns sannhet kjenner vi, vi er alle her helt unik i vår egen reise, spesiellt utvalgt for akkurat hver og en.

 

Jeg skal skrive noen hjelpe settninger som kan brukes å si til de som fornekter din sannhet av hva du tar som "normalt" Å det kan være lurt å lære seg å ta i mot kritikk, lære seg å absorbere den.

 

*Om noen sier du er overtroisk, så er det lurt å si jada det er jeg, jeg er ferdig med å tro og har nå begynt å vite, da er jeg over med å tro:) Altså overtroisk.

 

*Om noen peker på deg og sier du er dum som tror på dette eller annen uttalelse, så skal du si, at se på hånden din når du peker med dine ord, det er tre fingre som peker inn mot deg selv.

 

* om noen sier du er gal, så si, ja for deg er jeg gal men for meg er jeg rett.

 

*Å kjære deg, de som ikke vil vite av en annen virkelighet har ikke mer talerett enn deg, de har ikke mer rett til å være seg, enn du har å være deg, selv om de tviholder på sin virkelighet så finnes det alltids utvidede og større virkeligheter, Slik det gjør for alle individ også oss som er våknet åndelig. Det er ånd vi er, i fysisk erfaring, vi er ikke en kropp med en åndelig virkelighet.  

 

Kroppen forlater vi og kommer inn i, men ånden vår består alltid i evigheten, det er ånden som gir liv og farge til den fysiske kroppen, når vi forlater den går vi videre, og da starter nedbrytningsprosessen for den fysiske kroppen, vi har hatt mange kropper i våre mange inkarnasjoner.

 

Aksept og kjærlighet er romslighet for alle, kjærlighet er ikke avvisning og fornektelse, da er det ikke ekte kjærlighet om det skjer. Det finnes to former for følelser, kjærlighet og frykt, jeg håper du velger kjærligheten og ikke frykter den du er, kjærlighet er lyset og bevisstheten, frykten er mørket og ubevisstheten.

 

Du er verdifull, du er verdig og skal ikke tie om hva du vet, for du er viten, du er din egen kraft.

 

Jeg elsker deg inderlig, og håper du velger det hjertet vil, ikke hva omgivelsene sier du skal, valget er ditt uansett hva du velger. Å følge hjertet er stien som leder inn til din større bevisshet av spirituell utvikling. Kjærlig hilsen Hilde Kristin Kristiansen Van Zundert, en som har gått vegen av levde liv, vegen av tunge erfaringer, akkurat for at jeg kan vise veg i dag til den som ønsker det.

 

Denne virkeligheten er ikke bunnet av noen religioner, den trenger eller må ikke, det er valgfritt å elske stort og vite om livet utenfor livet, aksept av den du er skaper aksept til å speiler den du er gjennom kontakten med andre.

 

NAMASTE Noen ganger er sannheten sann, selv om noen ikke tror på det. Tro har aldri vært viten.

 


Slik du opner deg opp som en søyle for universets energi, kan universets lys renne gjennom deg og til din neste.