Out of Darknes/ Ut av mørket.

Out Of Darknes kurs

Master Yuga betyr mesterskaper, og er et kurs i å skape deg selv et mesterlig liv

Jeg starter nå med dag kurs, der du helt alene eller sammen med venner kan komme å bli kurset, dager der du selv har fri fra ditt vanlige virke og ønsker opplæring i hva det skulle være innen det åndelige aspekt utvikling oppbygd av ditt eget ønske, og valgt ut av hva jeg tilbyr.

Du kan velge alle aspekter innen mediumisme, healing med holistisk stemmebruk, der du blir lært min viten fra min tid på Atlantis, der du leser kroppen og auraen/ånden fra tidligere liv og tidligere dette livet, hvordan løse opp blokkeringer, mentalt, emosjonelt og fysisk, hvordan rense hus, justere energi og rense og kunne ivareta svart magi og mørk materie.

Men aller viktigst og i fokus er din egen utvikling som ånd i fysisk erfaring, der du sanser mer når du forløser mer, healing er å gjøre hel, det mer hel du er, des mer ser du sanser du.  

En full dag blir fra 09.00 til 15.00 og kommer på 1100,- per dag

Det blir kurs i hvordan du selv best kan forløse deg, med aktivering og informasjon av ditt merkabah lys skip, ditt guddommelige av glemte deg. kodene og fortellingen om det astrale deg.  

Hvordan du skal selv forløse de astrale gordiske knutene, samt innføring og aktivering og bruk i Kristus energiens magiske kraft.


Pinal Chakra krystall senter kurs, der du igjen lærer å vekke opp en urgammel avglemt del av deg selv, som gjennom trening vil vekke opp deg selv til ditt fulle potensiale.

Som igjen fører til at du igjen kan bruke ditt multidimensjonale deg, på alle plan av hva du er, som igjen fører deg tilbake til full bevissthet på hjerteplan , hjerte full het.

Du vil etter disse dagene sitte igjen med metoder for selv forløsning av eget mørke, hvordan løse deg selv når du står fast, slik at du er mest mulig selvhjulpen for å gå videre på den spirituelle veg og oppvåkning.  

Du kan bruke dette under healing av deg selv andre, det blir gitt trenings metoder for å møte og forløse emosjoner og snu tanken.

Kurs pris for 2 fulle dager er 2200,- eller 1100,- per dag og så mange dager du bare måtte ønske.

På melding eller spørsmål: til kursleder og åndelige guide Hilde Kristin Kristiansen Van Zundert  

på telefon : 97534762 eller på

E-post fredstempelet@gmail.com  

Jeg har minner med fra mange inkarnasjoner, og jeg har nøklene vi alle kan bruke for å forløse og komme ut av eget mørke.

Kosmisk energi kurs.

MERKABAH Master Yuga, kraften av ditt multidimensjonale vesen den du er. 
Et altomfattende hele deg kurs.

MER: Betyr lys
KA   : sjel/ånd 
BAH     : Kropp

Jeg kommer dit du er med dette, og andre kurs jeg har, det eneste som trenges er minimum 5 stykker, men det avhenger om hvor dette kurset blir, om jeg må reise noe eller annet.

Utvid forståelsen av hva du er, hvem du er og hva du virkelig kan, få aktivert ditt merkabah som kan ses på som ditt eget lys skip her på jorden.

Du vil få innføring om Kristus energien og hvordan den fungerer og hvordan du kan bruke den til det beste for deg selv.

Gjennom denne kurs helgen vil jeg også guide deg i det som jeg ser på som å komme ut av mørket av sine egne stengsler av emosjoner, tanker og vonde minner, smertefulle opplevelser med mer.

Bli bevisst hva egoet er og hvordan dette påvirker oss og hva det har vært for oss til nå, og få metoder meditasjoner som vil hjelpe deg ut av dette om du skulle ønske.

Gjennom tanke og adferds endring, som igjen vil føre deg nærmere visdommen av hva og hvem du er.


*Kurset omhandler også  hva du kan bruke deg selv til når du våkner opp til hva du hadde glemt om deg selv, dette noe er: 

Mediumisme, kommunikasjon på dype plan i deg selv og utenfor deg selv (åndelig/ kosmisk), healing mm, stemmefrigjøring holistisk stemme bruk, og bruk av stemmen din som det instrumentet det er for å høyne dine egne frekvenser i ditt lysvesen!!!

*Det første som skjer på dette kurset er at dere blir aktiver til merkaba energien, igjennom guidet meditasjon så hjelper jeg dere til bruk og mestring av den du er

Det vil koble deg på Kristus energien  og vise deg veg hvordan stadig heve ditt Kristus nivå.

Denne energien er til for oss alle og kan tas av alle, men vi må velge dette selv, den har også vært fraværene på jorden i mange tusen år, men har vært forsøk innført mange ganger av mange mestere, den kom tilbake i ca 2000.

Du vil også lære Kristus meditasjon, bemerker at dette ikke har med religion å gjøre men med menneskelig frihet og styrke og ubetinget kjærlighet.

*Denne helgen vil hjelpe deg og huske hvem du er, finne tilbake til din livsoppgave denne gangen.

*Bruker du det du vil lære på dette kurset daglig, så 
vil du være sterkere rustet til å møte alt som er.

*Det hjelper det og se og høre multidimensjonalt, du bruker mer ditt multidimensjonale vesen, sjel, kropp og ånd blir et balansert og utvidet energiområde, som lever i harmoni med seg selv.
*********************************************
*Du blir koblet på kosmiske energier, og lærer og bruke disse.
*********************************************

*På dette kurset tar jeg regress reiser med hele gruppen, samtidig som det blir en individuell erfaring.

Du vil mestre din egen inkarnasjon lettere og det vil bli lettere for deg å bruke dine evner, og også få kontakt med sjele nomaden din, som igjen vil gi deg bedre viten på hvilken mening det er med ditt liv denne gangen!

Velkommen skal du være, , du kan melde deg på kurset ved å ringe meg direkte på 97534762 eller sende meg Epost på sjelstempelet@gmail.com


Priser og annet står på en egen side, som heter hjelp jeg gir. 

J
eg kommer reisende til dere om dere skulle ønske det, det er bare å ringe.


Fredag er det workshop, der dere selv får kjenne på energier av ting og bilder for å utvikle forståelse og egne frekvenser. Fra klokken 18.00 tre timer.

Lørdag og søndag starter vi 1/2 11.00 på dagen til klokken 16.00 Der meditasjoner av høy energi og aktivering av kjertler og kontakt med sjelen vil bli gitt. Vær med på en uforglemmelig helg, der ditt multidimensjonale vesen får næring.

Ta kontakt om dette kurset skulle være av interesse for deg og dine.

Påmelding til kurs leder og skaper av Master Yuga skolen.
 Hilde Kristin Kristiansen Van Zundert 

Som selv jobber som Medium, multidimensjonal guide, healer på alle plan av hva ditt vesen er.

Om mani est tete glory matre mani matre you.

Jeg anbefaler helge kurset sterkt sammen med kveld kurs på Torsdagen som er full åpning av pinal kjertel chakra, krystall chakra.

 Reiser til tidligere liv og i dypet at underbevisstheten mestrer sjamanistiske metoder, til bruk i ditt daglige virke!  

Merkaba Master yuga Healing kurs.

Ditt hele vesen, ditt eget kosmos fullt av enestående intelligente celler, et rent healing kurs.

Dette kurset er en forlenget arm av del en, disse to er uavhengig av hverandre, et kurs der du lærer  kjenne hva som er fra tidligere liv, hvordan endre energi i deg og andre, healing på avstand og nære, hva som spinner seg fra oppvekst, hvordan løse disse blokkeringer.

Vil samtidig gi deg en bredere forståelse av den fysiske kropp, sjelen og ånden.

 Hvordan helbrede deg selv og de rundt deg.

Det går på celle lære cellenes oppbygning, og hvordan disse responderer på lyd og  hvordan den fysiske kroppen vår lagrer på minner som du vil glemme, eller ikke vil forholde deg til.

Hvordan dette påvirker din fysiske kropp og hvordan du kan forløse det med healing, lyd og tanke mønster endring.

Dine tanker eies kun av deg, kan endres kun av deg, og styres kun av deg.

Tar du mesterskap i ditt eget liv, det fulle ansvar for det også, så vil endringer skje.

Prisen på dette kurset er også 2200,-
Helgen 4-5 mai 2013


kontakt for Påmelding og spørsmål er Hilde Kristin Van Zundert tlf 97534762.