Bli bevisst hva du står inni.

Viktig å vite i åndelig oppvåkning.

Jeg skal nå innvie deg i hva de arkoniske krefter utgjør, hva de betyr og hvorfor det er viktig at du blir klar over dette.

Arkonene kan ses på som et program virus, derfor har jeg i overskriften kaldt dette arkonisk skitt, altså ikke dømmende men mer et passende uttrykk på hva dette er.

De fleste forstår virus på datamaskinen og gjør hva de kan for å hindre dette, dere renser maskinene og får eksperter til å hjelpe dere å gjøre datamaskinen virus fri, og har dere blitt utsatt for dette mange ganger nok, så blir dere svært påpasselig, for hvor dere beveger dere og hva dere aksepterer og klikker dere innpå, dere skaffer dere sikre beskyttelses programmer og ivaretar dataen ofte i sterkere grad enn dere selv.

Dere har erfart og tatt lærdom av det hele.

Arkonene er av 4 dimensjons energi, altså sterkere bevisst en mange mennesker, de er nødt til å ha høyere intelligens enn de de påvirker og lurer, de er smarte men på en vond måte, på en måte som kun tjener de selv, på en måte som nærer de selv, som kun gir til noen få og nærer seg av menneskers uvitende energi, den energien som er fryktbasert, de har hatt makt over mennesker i eoner av tid, og mennesker har gitt de makt, men de skjønner nå at de holder på og miste grepet og makten.

Tro meg, de kan ses på som et menneske virus, de infiltrerer den menneskelige delen og bruker tankene, følelsene og smertene til mennesket selv som påvirkning for å holde oss unna hva vi virkelig er.

Skal ta et tanke eksempel, om du føler deg mindreverdig, å dette mønsteret har fulgt deg så lenge du kan huske og du ikke blir helt kvitt tanken og heller ei følelsen, ennå du har jobbet med deg selv sterkt over lang tid, da skal du vite at arkonene putter dette i ditt felt,  og slik at du ikke skal kunne kjenne det igjen, bruker de disse mønstre som du selv har slitt med, slik at du tror dette er deg selv.

Slik er det med alle vonde tanker om deg selv eller andre, alle vonde følelser om deg selv eller andre, alle smerter lagret i din fysiske kropp, dette er ikke din og min reneste flotteste opprinnelse, det er en erfaring vi har hatt som en reise, men det er ikke deg og meg.

Men som jeg har sagt mange ganger, ingen ting 3 dimensjonalt er deg, dine tanker er ikke deg, og vi trenger ikke gjennomgå programmet vårt gang på gang for å komme hjem til oss selv, dette er noe jeg selv har trodd at vi måtte, men det er ikke sannheten, vi må gjennomskue arkonene og deres sterke behov for vår negative kraft, som de livnærer seg på vokser på og utnytter til det fulle, kun for egen vinning.

De kommer til å prøve seg gang på gang å påvirke den du er med ditt gamle mønster, helt til du blir sterk nok å avviser de, til du har trent nok på hvem du er, skjønner å ta tilbake din frie vilje og bruke den til kun det gode for deg selv, til du selv har styrket deg slik at du igjen begynner å forstå hva det hele dreier seg om.

En guide som guider deg inntil din egen styrke og makt er den rette å søke hjelp hos, den som viser deg hvem du er og hva du er i stand til, men mange der ute er så oppdratt til å tro at alle andre har makt utenfor dere, at dere ikke er verdig og at dere ikke kan selv, men tro meg, dere kan dere har makt og dere er styrke.

En enkel leveregel er: Den tanken som gjør dere glad og gir dere styrke er deg, den følelsen som genererer lykke og gjør dere frisk er dere, det som skaper trygghet og gir deg selv litt etter litt tilbake til dere selv. 

Du er verdig, har alltid vært verdig, du er kraftfull og er stor, slutt å kryp og be om unnskyldning for at du er til, Dere er gitt all kraft i himmel og på jord fra før tidenes begynnelse, du selv må bare velge skarpt for hva du bruker din frie vilje til. 

Om du ringer for hjelp til noen som vil hjelpe seg i hjel på deg, så kaster du vekk din energi, om du ringer til den som ønsker å lære deg å huske hva du kan selv, hvem du har glemt du er, tar du tilbake energi.

Å gi arkoner mer av dine styrke og energi er bare å utsette deg selv for din egen vakre hjemkomst i alt du er.

Så ja, du innehar arkonisk virus om du stadig venner tilbake og slipper til gamle vonde tanker om deg, jeg har også gått gjennom dette skoletrinn av utvikling, ikke for å igjen bruke mitt supre liv på de, men på meg selv.

Uansett hvor kjent et navn er og uansett hvor stort dette navnet er i verden, om denne personen ikke snakker om fred, frihet til folk og om dens agenda er krigshissende og maner til ufred, og står frem i media og snakker krig og skylder på andre ledere, ja så vit at de er av arkonene blant oss.

Om de samme lederne i hopetall importerer mennesker med ufrie meninger, vold og undertrykkende adferd ovenfor et kjønn eller i en religion og så slipper deres adferd ut i samfunnet uten å løfte en finger for å hindre dette, ja så er lederne av samme arkonisk materiale.

Om vi vier disse et snev av oppmerksomhet så gir vi de igjen næring de trenger for å klare seg, for å fortsette drap, mishandling, misbruk, overgrep og tvang. Du selv må spørre deg, er du fri, vil du leve fritt, ønsker du en vakrere verden? for så og gi deg selv svaret, hva gjør du for å oppnå det du ønsker?

Det er svært viktig å gjennomskue seg selv, viktig å forstå hvem du igjen er, viktig å velge sterkt og vite at du kan sterkt, den frie vilje er gitt deg, du kan bruke den på ny i hvert sekund av dagen, i hvert minste øyeblikk av det vi kaller tid.

Velg arkonene vekk fra ditt vesen, be de dra seg milevis unna deg og be de aldri komme i nærheten av deg noen sinne igjen, og på minne deg selv i alle disse nye sekunder hvor verdifull du er, hvor elsket du er, hvor kraftfull du er, og sniker det seg inn en tanke om noe annet, føys de vekk, til du igjen en dag sitter med makten over deg selv igjen.

Øvelse gjør mester, du kan velge et slik mesterlig liv, men da må du sterkt bruke din frie vilje.

Del dette om du ønsker, del av friheten der vi sammen skal ta tilbake alt vi er, i dyp kjærlighet fra Hilde Kristin Kristiansen Van Zundert
En ånd i fysisk erfaring av mesterlig livsførsel jeg er.

Kom ut av virus verden, møt sannheten om din virkelige deg, alle kan om alle vil om du er klar til å slippe alt du trodde du var av 3 d, du er ikke tankene dine.

Aldri la deg dra inni dette programmet noen sinne igjen, tren og vær trofast mot deg selv, du er verdt det.