Den indre rikdom, blir ytre vakkert landskap.

Verdslig rikdom.

På enkelte av mine skriv, som dette om penger kan dere oppleve oppjusteringer, dette er i tråd med når jeg selv blir oppjustert, eller når jeg selv våkner til større viten, når jeg våkner mer, så må jeg videreformidle.

Verdslig rikdom og verdslig fremgang, som alle andre fag vi har å løse her på jorder, er også økonomi et av fagene, slik det står i brevene fra en til fem her på siden, slik er en hver emosjon et fag, en hver ytre hendelse viser ofte vei til ditt indre rom som skal slippe taket i den gamle måte å se livet på.

(Har du lyst å fordype deg i disse brevene så gå ut til menyen på venstre side og søk opp siden brevene fra 1 til 5)

Et hvert fag studert forstått og utført i handling som en eksamen, er et fullført og forstått fag, og da noe du ikke trenger å slite med mer.

Slik også med faget økonomi, mange ønsker seg rikdom og skaffer seg ting og tang gjennom lån i banken, hus og bil og gjør seg egentlig til en slave av banken gjennom samfunnets lånesystem, slave er da noe en ofte er gjennom et helt liv, ofte blir en gammel før lånene er nedbetalt, dere eier ikke tingene dere jobber for, før lånene med dyre renter er nedbetalt.

Det trenger ikke være slik.

 I stedet for å skaffe seg virkelig rikdom, gjennom virkelig å forstå, å grundig sette seg inni hva en selv tenker, føler og gjør. Hvordan en egentlig handler som person, gjennom å studere egen væremåte.

Altså hvordan en tiltrekker seg verdslig rikdom, jeg skriver tiltrekke seg som om det var et gap mellom deg og penger eller deg å det du ønsker deg, det er det ikke, det er ingen forskjell på deg og penger, deg og rikdom.

Penger er svært missforstått forteller erkeengel Michael, penger er et herlig flott byttemiddel som gir frihet til å gjøre livet enklere, og gir oss frihet til å gjøre akkurat hva vi vil med livet vårt, penger må jo også elskes for forståelsen av at det er også deg, på lik linje med all fysisk skapelse.

Det skal sies at Metatron og Michael bland andre, er dem som jeg samarbeider masse med for tiden, de er helt unik på og hjelpe til med oppstigningen i bevissthet, tusen hjertelig takk. 


Slik kan vi akkurat gjennom også å forløse den gamle oss, og forstå hvordan avle penger gjennom seg selv og sine nye handlinger i hverdagen.

Det er penger nok i hele verden til alle, og fattigdom finnes ikke om den indre rikdommen i hvert et menneske kan spres til vår neste, alle som en, er vår neste, også de vi passerer på gaten er oss, så om du makter å dele av det du har, til uansett hvem det skulle være, så deler du også til deg.

Det å gi og det og få bør være i harmonisk balanse i deg, og for så å skape penger må du trene litt hver dag å bygge opp din bevissthet og tanker om den nye skapelsen du vil erfare, slik at når din indre følelse om at penger er skjedd, vil du også begynne å få bekreftelse i det fysiske at penger flommer inntil deg.

Altså når du makter med sterk fokus å skape deg det nye fysiske du vil erfare og at følelsen av glede, entusiasme eller at du føler deg velsignet heldig og at følelsen er totalt på linje med tanken, så skjer den totale endringen utenfor deg.

Trene øve og trene på skifte av fokus, vil du ha et annet liv, må du gjøre en annen handling. Når du i hvert sekund føler deg søkkrik, så er du også blitt det utenfor deg, en hver mester takker for det den har fått, for den vet at den allerede har fått det.

Tren litt hver dag, når du så har oppnådd følelsen av svært rik, hold den litt slik og slipp den når den er på topp, slik trener du lit og litt mer til ønsket status er der.

Det livet du ser utenfor deg akkurat i nåtid er også skapt av din bevissthet og når du skjønner/ aksepterer dette, så blir det enklere å skifte til din nye kanal av hvilket liv du ønsker.

Det er ikke nøye hvilket liv de du gir til lever, det er ikke din sak hvordan de velger å leve sitt liv, slik det ikke er andres sak hvordan du lever ditt, det er ikke meningen at du skal tømme deg for penger selv, men å gi av virkelig hjertelighet, av virkelig en indre lyst på å dele av din egen rikdom.

Tar et eksempel, kanskje du tenker at du ikke har så mye og at du nesten selv er tom på kontoen din, la oss si du har 1000,- på konto, og dette skal du ha i en uke, om du tar ut 100 kroner eller 50, beløpet er ikke så viktig, det er følelsen du gjør dette med som er viktig. Del det du tar ut i mindre penger, og gir til de du møter som trenger det, et barn som mangler en krone til et godteri, en som selger gate magasiner, en tigger eller annet.

Husk at en hver krone du gir av hjertet, kommer til å multiplisere seg for deg, dette er den ytterste sannhet og den mest godeste hjertelige måten å selv vise verden av din indre rikdom, av din indre overflod.

Du viser da i handling at du har overflod, og overflod vil komme til deg også gjennom penger, og om du daglig takker for din rikdom, slik vi ofte takker for maten vi har og spiser daglig, så vil vi ha mer en nok penger også, en hver mester takker på forhånd for den vet at den allerede har får det.

Det nytter ikke kun å løpe ut nå å gjøre det og om noen uker sitte og si at det funker ikke, da har du ikke gjort det gjennom hjerteligheten men av egoheten, om du forstår forskjellen mellom disse to energiene inni deg selv.

For om du gir fra deg, for at den indre mening fra deg er for å få til deg selv, så blir det ikke masse av det, men om du gir for at du virkelig ønsker at de andre skal få dele med deg gjennom en indre kjærlig følelse, så har du da forstått rikdom gjennom hjertet og deler fritt av alt du har, selv om alt er kun så lite.


Så har du forstått rikdom prinsippet og flyten i alt som er, og så lærer det til din neste, slik vil vi gjennom vår ene handling være med å endre fattig til rik, rik til overflod og flyt av alt som er, til alle som er, og ikke minst i bunnen av alt, ligger den guddommelige kjærligheten i alt som er, å dele gir alltid mer, å dele gir i overflod.

Egoet genererer ego og ensomhet og adskillelse og fordømming, fattigdom der du fra støter deg alt.

 Kjærlighet er limet som gjør det stikk motsatte, så om du kun tenker kjærlighet og ikke er kjærlig i dine handlinger så henger ikke kjærligheten på greip.

Slik er den ultimate sannheten om oss selv på alle plan, det er bedre å ta vekk tornen fra eget øye før du ser bjelken i andre`s, og slik vite at andre er deg.

Alt du ser er deg, skal det være flyt må du leve flyt, være flytende i tanker ord og handlinger, kun slik reparerer vi verden sammen.

Om det hjalp og påpeke feiler i andre, så hadde verden vært reparert til nå, å så vidt meg bekjent så har det ikke hjulpet det grann så langt.

Slik ser du og kan du trene på å se verdigheten i alle andre, alle verdens mennesker på jord, vi må alltid begynne med oss selv først. Når du unner andre det du selv ønsker, så vil ønsket ditt ses og høres langt ut i universet, og returneres i en vanvittig fart.

Du er selve universet, du er kraften, styrken girl og man power.

Ønsker du kjærlighet, gi det uten å forvent tilbake da er det rett, ønsker du storhet i deg selv, vært stor og løft opp andre uten å forvent å få tilbake, da er det rett, ønsker du penger, gi det uten å forvent å få tilbake, da er det rett.

Når tanken, ordet og handlingen harmonerer i fullstendighet og er konstant vil også rikdom flyte, vi er av atomer, penger er av atomer, det er ingen forskjell på deg og penger, annet enn at du selv skaper den spliden.

Et mantra du kan bruke er, penger bare flommer inntil meg både fra kjente og ukjente kilder, penger er meg.

 Om du ser rundt deg, så ser du din underbevisste visshet og mening og størrelse på og om akkurat penger.

Å dele god viten og godhet er god karma.

Hjerteligste hilsner fra Hilde Kristin Kristiansen Van Zundert

Informasjon.

Modulene er ikke ferdige før denne første setningen er borte, inntil da er alt under utvikling og kan mangle noe informasjon.

Her vil du finne ord, energier og nøkler til bruk for deg i din selvutvikling av den du er. Jeg deler dette slik at du selv kan være i stand til å hjelpe deg selv om du velger det, om det er det du ønsker.

Jeg lager det i moduler så det kan være enklere og følge deg selv og kunne finne tilbake til materialet i hver modul, og at noen er allerede bevisst og har steget og andre ikke, altså noen er "ny våknet" og trenger informasjon og støtte på vegen, og at det skal kunne finnes noe for en hver energi frekvens dimensjon.

Det meste handler om bevissthet og heve sin egen frekvens energi fra tredje dimensjon til høyere frekvenser/dimensjoner. Å på vegen dit så må en være åpen for nye sannheter, slippe gamle og leve i harmoni med deg selv.

Du vil få en innføring i hva kvantefysikk er og metafysikk og hvordan dette har noe med oss å gjøre, jeg tar opp deler av samme program som jeg har på min skole jeg driver, skolen heter Master Yuga og betyr mester skaper.

Du har kraften i deg for å gjøre dette, ingen kurs kan få deg dit, ingen reise kan få deg dit, men det kan være med å bringe deg visdommen av hva du skal velge å se som en annen sannhet. Du har alt du trenger inni deg, jeg har nøkler, metoder og viser gjerne veg, men uansett så er det du selv som må bevege deg mot deg selv og alt du er.

Evner har alle som en, å ha en evne er ikke mer spesiell enn at alle kan erverve seg de, evner er det samme som frekvenser av lys, jo mer lys jo mer ser du.
  
Å sannheten er multidimensjonal, alle er bærere av egen sannhet, det finnes kun den du er bærer av helt til du ekspanderer den eller skifter sannhet.

Men tro har aldri vært viten, tro er en vag usikker uttalelse om noe en ikke er sikker på, og viten er en sikker uttalelse om noe en vet, det betyr ikke at ikke viten kan ekspandere selv om.

Kjærligste hilsener Hilde Kristin Kristiansen Van Zundert
Namaste vakre deg og under her følger modulene.

Modul 1

Nå starter reisen mot en større bevissthet av hva du er, denne modulen skal være litt informativ sammen med ord og teknikker som er lur til å bruke for deg selv på vegen du er i ferd med å legge ut på.

Kjenner du deg tiltrukket av mystikk og ånder og alt som omhandler den spirituelle verden? tiltrukket av healing energier og det og kommunisere med ånder på den andre siden av sløret, ja da er du kommet til rette stedet for informasjon og visdom om disse verdene. 

Å våkne opp er å heve sin bevissthet fra tredimensjonal viten til en høyer viten om deg selv, din verden av det du oppfatter, til alt liv og leven på jorden, viktigheten med å være bevisst, og igjen over til livet her og livet i andre univers.

Det første steg er ofte å adoptere setningen jeg aksepterer, ordet aksept er et herlig stort flytende ord, kjenn på det og prøv å si det høyt. AKSEPTERE, kan du kjenne at det er veldig omfavnende?  Du trenger å være romslig med deg selv på denne vegen av bevissthets løfte.

Du vil bli presentert for sannheter, kanskje for deg ville sannheter til å begynne med, men prøv å filosofer på det som blir lagt fremfor deg her, å filosofere er en herlig måte og undre og tenke selv på, for inni deg i hjertet ditt er svaret som er rett.

Påstand 1: Du har valgt dine foreldre og din familie helt selv, de er nøye utvalgt for deg og din reise her på jorden.

Påstand 2: Stedet  og landet du inkarnerte i var også viktig for din reise her.

påstand 3: Du er ikke din kropp, det er en dress du låner mens du ferdes på jorden, du er en ånd i fysisk erfaring, det er din ånd som gir liv til den fysiske kroppen, ikke den fysiske kroppen som gir liv til ånden.

Denne sannheten gjelder alle som en, uansett hvilken religion, trosretning eller roller de velger her på jorden.

Men sannheten trenger ikke være i alles bevissthet, men det gjør den ikke mindre sann selv om.

Når du etter hvert har maktet å akseptere disse sannheter så er du også klar til neste steg av bevissthets løfte av deg selv. Jeg vil ta deg med dypere og dypere inn til deg selv og hva du er i stand til i hver modul fremover.

Jeg vil forklare og gi deg oppgaver du selv må gjøre for å bevisstgjøre den du er. 

Meditasjon er en super teknikk for å heve bevissthet i deg selv, det finnes mange metoder for å heve den men meditasjon er gull, å gjøre det til en daglig rutine er bra. Men vær snill med deg selv i oppstart fasen, å legge inn nye rutiner i livet trenger trening og pågangsmot av deg.

Jeg har meditasjoner guidet på norsk liggende på youtoob, på kanalen sjelstempelet og kanalen med mitt navn.

Det er mange måter å meditere på og mange videoer, du trenger ikke følge mine, men finn noen som faller i smak for den du er.

Lett meditasjon.

Pusten din er veldig viktig, den er kilden til livgivende tilstedeværelse i selvet. Puster du dårlig så kan det gi utslag på mange måter i den fysiske kropp, som stive muskler og dårligere blod sirkulasjon osv.

Når du skal starte med meditasjon eller søker mange kilder for å lære dette, så ikke glem at det å puste er det aller viktigste uansett, og at det finnes hundre vis av måter og gjøre det på, så det er lett og gå seg vill i jungelen av alle metoder.

Her lærer du en enkel og lettvint måte og gjøre det på, så er du i gang i alle fall.

*Pass på at du ikke blir forstyrret,slå av tlf, og annet støy. Du kan selvfølgelig bruke avslappende musikk, healende musikk for deg.
Men rådet mitt er å prøve dette uten noen form for lyder, da det vil hjelpe deg til å lytte til deg selv i stedet.

*Finn en avslappende stilling, sittende eller liggende, noe som passer akkurat deg.

*Start med ca, to minutters ro og rolig pust, inn nesen og ut munnen, lytt til pusten din og trekk den så dypt du kan.

*Tenk at du slipper ut spenninger og opplagrede ting på ut pust, og erstatter dette på inn pust.

*Om du vil så kan du visualisere(se for deg) at du trekker lys inn i deg, gjennom og utenpå hodet, på inn pust, drar det gjennom hele kroppen og ut mellom bena.

*Gjør dette i minimum tyve minutter hver dag, og du er i gang med meditasjon.

Jeg ønsker deg lykke til, er det noe som virker uklart for deg, så bare ta kontakt!

                           Mobil nummer 97534762

Din tre dimensjonale kropp.

Endre dine tanker, måte og se verden på og endre ditt celleminne!

Når vi går i fødsel overgangen, så omslutter vi kroppen like mye som vi går inn i den.

Vi blir et tre dimensjonalt vesen, kropp,sinn og ånd.
På veien i dette fysiske, har vi valgt noe  av vår vei før vi kom i kropp og en del velger vi under veis.

Alle valg er i dypere enighet med oss selv og skaperen gud, og samtidig så er en av universets sterkeste ukrenkelige lover at vi er gitt fri vilje.
Og når vi er her, så snakker gud til oss gjennom våre følelser.

Vi velge foreldre og familie selv, dette i skjønn enighet for hva vi skal erfare i dette fysiske.

Det jeg vil frem til her er: At når vi har valgt, så har vi også valgt den fysiske krops dna, altså det våre foreldre bærer med seg av sykdom eller mønster, velger vi selv som arv, gjennom å velge de som foreldre.

Noen ganger på denne veien, så glemmer mange hvem de er og hva de er i stand til, og tror at de må bære denne arven med seg siden det er (arvelig).

Dette er noe vi ikke trenger, ved å endre tanke mønster, jobbe og lytte til seg selv over tid, så kan vi snu de mest vanskeligste mønster.

Positive tanker, ord og gjerninger er det sterkeste du kan manifestere ditt eget liv i.

Som  en aformasjon, jeg er, og så gjenta  så ofte du kan, som eksempel, jeg er frisk, jeg er glad, jeg er sterk osv, så hjelper du cellene dine til å slippe taket i gammelt mønster.

Glem aldri at du er mesteren i ditt eget liv, om du synes det er vanskelig eller at livet ditt har vært surt og leit, så start med og ta tilbake din egen kraft gjennom og ta det fulle ansvar for livet ditt.

Alle dine følelser er viktige veivisere for deg i ditt liv.

Det er ditt liv og ditt ansvar, om du vil se det slik eller ikke, om du velger at andre skal avgjøre for deg, så er det også ditt valg.Får hver gang du uttaler en løgn eller ikke setter grenser for hvem du er og hva du egentlig mente, så putter du en disharmoni i ditt eget felt.

Og motsatt, om du kun snakker ut fra den som er deg, din egen sannhet og om du starter med det i dag, så vil endring skje veldig fort.

Om du velger å leve i disharmoni med deg selv over tid, så kan den fysiske kroppen med våre celler reagere med sykdom, enten vi har det med i arv eller vi skaper det selv underveis.
Kroppen husker det du vil glemme.

Å ta kontroll over våre tanker, tenke annerledes, så er det første steg ut i å gå i endring med deg selv, i tanker ord og gjerninger skal du flytte "fjell"

Ikke si ja når du egentlig ikke vil eller kan, andre tåler at du er ærlig.


Spør deg selv, eller skriv ned, hvordan tenker du?
Hvilket av mønstrene er arvelig eller innlært fra dine foreldre?
Spør deg selv når i livet har du handlet ut fra frykt?
Og når har du valgt ut fra kjærlighet og fri vilje?
Hva har du lyst til å ta med deg, og hva vil du endre på?
Å sette opp et tanke kart for deg selv, kanskje sammen med partneren eller venner kan være lærerikt.

Er du dømmende oven for andre i dine tanker, hudfarger eller væremåter, eller andres valg av livsvei???

Hver gang du tenker pekende på andre, sier negative ting til andre, eller føler deg større enn andre,så prøv og tenk om igjen, for den du skader først med dette er deg selv, og når du peker, så er det alltid tre fingre som peker inn mot deg selv.

Å endre livet sitt, eller endre retning, er ikke å ha andre til å se dette, det eneste ansvar du har er ditt liv, å få andre til å endre seg for å passe inn i ditt bilde er ikke noe en har rett til.
Den eneste vi kan og har rett til å endre på er oss selv, aldri noen sinne noe annet.

Så kjære deg, ikke døm deg selv heller, men se på deg selv med kjærlige øyne og start endringen i dag!

Du er det mest verdifulle vesenet for deg i ditt liv, stell godt med deg selv og se din styrke.

Er det noe du lurer på her også, så ta kontakt, en for spør seg ikke!

Og husk at du alltid er elsket! 

                         Mobil nummer 97534762

Lytt til dine drømmer!

Å bruke drømmene dine er en av de store nøkler for å komme i raskere forståelse av deg selv og ditt indre og ytre liv.

Og stor sett bestandig er drømmene en dramatisering av hva du selv ikke ser eller legger merke til i hverdagen!

Når vi sover så er vi på et vis ute av kroppen, derfor er søvnen er gitt oss, for en av de vanskeligste ting er å inkarnere i kropp, om vi ikke hadde hatt søvnen, så hadde vi rett og slett ikke maktet en fysisk inkarnasjon.

Vi er på det astrale planet og blir guidet av våre kjære på den andre siden.

Mitt råd til deg i starten av å bruke dine drømmer er, ta en skriveblokk eller notisbok pluss penn og la den ligge ved siden av nattbordet eller sengen din.

*Be om å få huske drømmen din før du sovner.

*Når du våkner, prøv og ligge rolig i den stillingen du våkner.

*Skriv ned, om du bare husker en følelse, farge, eller et symbol, det er aldri for lite til ikke å bli skrevet ned.
Drømmene snakker til deg.

*Tolk aldri drømmen direkte, som om du drømmer din egen eller noens død, så kan det like gått og oftere bety en ny start, eller at du er ferdig med noe.

*Hus er alltid rom i deg selv, slik og drømme en mann eller kvinne indikerer dine egne følelser, som regel.

*Følelsene i drømmene er din veiviser, der symbolikken er kartet i ditt eget landskap.

*Kjøp så en drømme tydning bok, følg hjerte ditt her, det finnes mange av de.

*Velg den du liker eller det som kommer til deg, du kan aldri gjøre feil!

*Mareritt er de fleste ganger en forløsning på blokkeringer i selvet.

*Og endre drømmene i våken tilstand, til slik du vil ha de.

Lykke til og jeg er her om du trenger det!!

                               Mobil 97534762