Krystall Kalibrering.

Privat Kalibrering video

Jeg tilbyr også nå, private kalibrering videoer.

 Der du avgjør om det skal være toveis kommunikasjon, der du prater med, eller at jeg kun prater. 

Dette foregår slik, du er på min venneliste på facebook, du lager en gruppe kun for deg helst med ditt navn, du inviterer meg inn og jeg lager videoen du har for evig tid der inne.

Du avgjør om hele videoen skal bestå av holistisk stemmebruk, trommer, krystallskål, omskålen. 

Eller at jeg skal lese din aura først, der jeg kan finne blokkeringer, årsak til blokkeringer, drive astraltåre forløsning i videoen, om noe sitter dypt av smerter eller lignende kan det også noen ganger skyldes tidligere inkarnasjoner, dette kan jeg da finne frem til. Så alltid er det kalibrering etter da lesing først.

Ønsker du å lære metoder for å møte deg selv og slik selv kunne forløse deg, så lærer jeg fra meg dette også om du skille ønske.

Videoen koster 1100,- på dagtid og du har den da for bruk når du måtte ønske og så lenge du måtte ønske. Ønsker du den laget etter kl 15.00 på dagen koster den 1500,- etter kl sju på kvelden 2200,- 

Astraltåre behandling

Astral tåre forløsning

Er en kraftfull behandlingsmåte som sterkt hjelper deg å få frem bortgjemte ubearbeidede minner.

Jeg tar denne kun på den som vil lære om hvordan ivareta eller som kan ivareta sitt eget indre iboende, den som vet hvordan behandle og ivareta sitt indre barn.

Kan du ikke dette, så lærer jeg det til deg om du måtte ønske.

For når tåreknoppene blir forløst, er det svært viktig at du faktisk har tid og vilje til å ivareta det du tidligere har lagret i din underbevisste deg, det du ikke da ønsket å forholde deg til vil nå komme frem, det vil komme frem og opp, følelsene, minnene og alt det omhandlet vil stå klarere for deg.

Har kroppen din smerter og gnagende plager du ikke forstår eller legen ikke finner ut av, så kan dette være behandlingen for deg.

Denne behandlingen koster 600,- for en time, da jeg bruker 30 min i forkant av timen for å lese astralfeltet ditt.

Jeg har akkurat gjennomgått en sterk endrende fase i eget liv, noen som fikk frem minnene på denne behandlingsmetoden igjen, jeg har over lang tid nå gjort meg klar for å utføre den på ny, og nå er jeg klar.

Din overskrift

Jeg kalibrerer energier innen krystall frekvens økning av hele ditt åndsvesen.

Mentalfeltet: Dette vil si at jeg hjelper deg med å lære deg å bli et selv justerende individ, gjennom å styrke deg med hvordan du selv skal takle, forløse sinnet/tankene dine. Når dette er ferdiggjort og fullført går du videre til.

Emosjonene: Hvordan takle og imøtekomme og forløse dine emosjoner, de vanskelige følelser som kan ligge som en plage å gjenta seg år ut og år inn. Etter dette er fullført så går fasen videre til siste og vanskeligste energi justering prosess av alle, den.

Fysiske forløsning: Dette er den mest krevende fasen i spirituell mesterskap, å frekvens øke den fysiske kropp til forening og stigning av alt du er, slik at den hellige ånd, qi kraften igjen kan stige fra rot og opp i ryggsøylen, å forene alt du er. Denne siste fysiske prosessen kan ta opptil ti år, men vil nok variere noe ettersom hvor disiplinert du selv er oven for deg.

Jeg har også nå tatt i bruk krystallbolle vibrering, som renser feltet og kroppen, løfter opp og hjelper den åndelig mentale, emosjonelle og fysiske delen av deg til å lettere kunne få frem skjulte mønster, slik at du kan bearbeide dem og gi slipp.

Jeg har også en tibetansk OM syngebolle som og hjelper til med indre ro og balanse, og ikke minst bruker jeg stemmen og min egen energi til alt.

Du vil få en skriftlig forklaring etter endt time som sier noe om symptomer du kan forvente også får du vite hvordan forholde deg til det som kan dukke opp.

Multidimensjonal Guide og Healer.

Krystall og Om bolle hertz vibrering kommer jeg kun hjem til deg med, frekvensene hjelper også hjemmet ditt i balanse. Dette koster 700,- så fremt det er innen 20 minutter fra Kvaløya, 25 til 35 minutt koster 900,-

Jeg tar samtaler, ser i din energi etter blokkeringer, regresjon reiser, reisen i tidligere liv, kurs, tromme og stemme vibrering med mer. Utfyllende info for hver følger under.

For hver samtale vibrering og lukking av din aura også over tlf, koster timen 450,-  og 600,- for en og en halv også videre, om timen tas mellom klokken 09.00 til klokken 15.00. Etter klokken tre på dagen koster det mer altså 600,- per time.

*Ikke avbestilt time et døgn i forvegen belastes med 450,- 

Disse prisene gjelder uansett behandling du skulle velge.

Så er det hus rens, der jeg stabiliserer energier og hjelper ånder over til andre siden, dette koster 2200,-  og avbestilling av hus rens ikke gjort et døgn i forvegen koster 500,-

Denne prisen for hus rens gjelder om reisen dit du bor er innen en time fra Kvaløya i Tromsø. over en time koster det 3300,-

Kurs priser:

For et kvelds kurs koster det 800,- for kurs over to uke kvelder koster det 1700,-

Helge kurs 2 dager Lørdag og Søndag er prisen 2200,-
Som regel starter det alt fra halv ti /halv eleve og slutter klokken 17.00

3 Dager fredag, lørdag og søndag 2300,-

4 dager tors, fred, lørd og søndag kommer på 2500.

Jeg tilpasser kursene etter ønsker og holder foredrag. Jeg kurser i selvutvikling innen den spirituelle verdenen. Hjertelig velkommen til en samtale om du skulle ønske dette.

Du når meg på mobil: 975 34 762  eller E-post fredstempelet@gmail.comTimer og priser for tjenestene.

Jeg gir deg tromme. lyd og lys vibrering, en sterk form for høy energi vibrering som hjelper til å forløse dine innerste blokkeringer, denne form for vibrering jeg gir, er metoder jeg har minner  med fra den tid Atlantis var og fremover i flere inkarnasjoner, frem til i dag.


Der jeg ved hjelp av lyd vibrering av alle slag får de dypeste minner som er i dine innerste celler til å slippe tak, for så igjen løfte det opp til din bevissthet.


Slik at du får sjansen til å bearbeide det og så gi slipp!

Denne formen for vibrering tar jeg ikke for deg med mindre du er under utvikling av deg selv og mediterer.


Kroppen husker det du vil glemme, den er ditt underbevisste!

Medium

Om du noen gang skulle ha behov for å kontakte dine kjente og kjære som er gått over til den andre siden "er døde". Så tar jeg i mot for dette, i min sannhet så er ikke døden, det å bli borte, men en av to vakre overganger i  det fysiske livsløpet, er vi kommet inni fysisk liv, så må vi ut av det også.

Jeg setter meg selv i stand til å kommunisere, lager meg til et medium.

Det er viktig for meg at du har med en privat gjenstand fra avdøde, eller et bilde, dette vil lettere sette meg i stand til å ta inn beskjeder fra den som er gått over til den andre siden.

Å jeg kommuniserer med ånder/sjeler hver dag i mitt virke!!!

Så har du lyst til å høre fra dine kjære så er jeg en kanal for dette, deg og dere.

I dyp kjærlighet til min neste, det som er din sannhet, er akkurat det, til du ser en annen vei!

             Mobil nummeret mitt er: 97534762

Bilder fra universet(nasa)

Medium/Kontakt med de som er gått over.

Om du skulle trenge noen å samtale med, se nye løsninger sammen med, eller at du står fast og føler at livet jobber i mot deg.


Så kan jeg hjelpe deg med dette, men fokus i slike behandlinger går inn mot ditt eget, selvet ditt for ingen andre er ansvarlig for ditt liv enn deg!!


Der du også får hjelp i  kognitive øvelser ,og  jeg utarbeider helt ditt opplegg som du kan ta med hjem å følge videre der.

Du er det viktigste i ditt eget liv, å hva er du for de rundt deg om ikke du har det bra?


Drømmene dine.

Drømmene våre er et fantastisk redskap som er gitt oss å bruke. 

Å lære seg og tolke og bruke sine drømmer er en av de store nøkler til forløsning av det fastlåste, det du ikke ser i den våkne tilstand.


Drømmer er våre hjelpere som prøver å guide oss mens vi sover, svarer på våre spørsmål og  er veg visere!!

Jeg er her for å vise deg en vakker vei inn i ditt eget drømmelandskap. I lys og kjærlighet fra meg til deg!

Samtaleterapi/drømmeterapi.

Mange mennesker går gjennom et helt liv uten å forholde seg til "døden" overgangen fra det fysiske tilbake til åndeverdenen.


Årsaken til dette ligger nok i at det gjennom tidene har vært brukt en del skremsler mot mennesket, om de er fortjent til å komme til himmelen eller ikke.


Å at dette sitter så godt plantet i mange av oss, at vi da velger å ikke se på overgangen som en mulighet i det hele og store gjennom et helt liv, enda det er noe som er det aller sikreste vi har i et fysisk liv.


Slik overgangen gjennom fødsel skjer,  skjer også over gangen gjennom "død!

Det er faktisk fødsel overgangen som er den verste for oss, det er den som er største påkjenningen og vanskeligste følelse sterke og fysiske for oss enn døden er.

Det er enklere og gå ut av kropp enn å gå inn i den, noen slår seg faktisk ikke til ro med å være i kropp et helt liv, de føler seg utilpass hele tiden, og lengter stadig etter en ro de ikke helt skjønner hva er, for de har glemt hvem de er.

Her er det jeg kan bidra, med samtaler og ro på at vi alle sammen kommer til det vi kaller for himmel, og forklare og betrygge deg og dine på hva som skjer i denne store prosessen i livet.

For meg er det en glede om du eller dine kan imøtekomme denne hendelsen i livet, uten å være redd.
Jeg kommer gjerne hjem til deg/dere om nødvendig.
Hjertelig velkommen til å ta kontakt!


Dette er helt gratis om du ønsker det.

Bildet under her, er en illustrasjon på hvordan det ser ut når vi går ut av den fysiske kropp, vi er da enda i vår astrale kropp, som er tro kopi av den vi akkurat har gått ut av, så det er ikke så rart om noen ikke skjønner at de er gått ut, "er døde".

Mobil: 97534762
Lev din drøm, lag den virkelig!!

Døden/samtalehjelp!

Regresjon betyr tilbake, det er reiser til det vi kaller tidligere liv som behandlings metode.

En visuell reise der det ofte oppstår bilder på det indre øyet av disse tidligere/ paralelle livene vi har hatt.

Med denne behandlingsformen kan  fysiske/ psykiske sykdommer smerter og traumer som spinner seg fra tidligere inkarnasjoner forklares og forløses og ikke lenger påvirke deg i form av  smerter eller uforklarlig indre uro.

Der jeg under seansen tar deg astralt med for å finne dine inkarnasjoner, slik at du selv får opp visuelle bilder på netthinnen og kan være med å forløse og gi slipp.

Jeg hever min krystall energi og lever i den energien, det er denne energien jeg prøver å løfte deg inni slik at du selv kan se og slippe,.,

Tidligere tider ble dette kalt for Kristus reisen, Kristus er navnet på høyfrekvent kosmisk energi som er for oss alle.

Vær velkommen å bestille time for dette om du skulle ønske. Vennlig hilsen Hilde Kristin på tlf 97534762
Bildet viser hvordan astral kroppen vår ser ut når vi forlater den fysiske kroppen. Slik er det, til vi forlater astralplanet å går over i lyset.

Regresjons reiser.

Regresjon betyr tilbake, det er reiser til det vi kaller tidligere liv som behandlings metode.

En visuell reise der det ofte oppstår bilder på det indre øyet av disse tidligere/ paralelle livene vi har hatt.

Med denne behandlingsformen kan  fysiske/ psykiske sykdommer smerter og traumer som spinner seg fra tidligere inkarnasjoner forklares og forløses og ikke lenger påvirke deg i form av  smerter eller uforklarlig indre uro.

Der jeg under seansen tar deg astralt med for å finne dine inkarnasjoner, slik at du selv får opp visuelle bilder på netthinnen og kan være med å forløse og gi slipp.

Jeg hever min krystall energi og lever i den energien, det er denne energien jeg prøver å løfte deg inni slik at du selv kan se og slippe,.,

Tidligere tider ble dette kalt for Kristus reisen, Kristus er navnet på høyfrekvent kosmisk energi som er for oss alle.

Vær velkommen å bestille time for dette om du skulle ønske. Vennlig hilsen Hilde Kristin på tlf 97534762