Gjestebok

Takk for at du besøker hjemmesiden min. Skriv en hilsen i gjesteboken ved å klikke på den blå knappen. Du kan også sette inn et bilde ved hilsenen.
Skrevet av Frøya Hansen, 28. mar, 2021
Kjære Hilde! Jeg holder på med kurset og det er tøffe tak, men min villighet til å ville meg selv godt er større enn frykten! Barnet i meg er rebell ,men jeg gir ho rett og gir ho ny innstikk med kjærlighet! Jeg leser det meste du skriver og er trygg i forhold til det som herjer rundt oss nå , nevner ikke navn, ok klemFrøya Hansen
E-post:
Skrevet av Solfrid Hellem, 6. sep, 2019
Hei Hilde ! Jeg har begynt å følge deg og leser det du legger ut. Jeg føler at dette er noe for meg. Har lest en del om dette fra før så jeg kjenner meg igjen i det du forteller og blir fenget av det. Hilsen Solfrid ❤️
E-post:
Skrevet av Frank Hjelme, 15. mar, 2017
Hei Hilde Kristin. 😀
(Hill the christ)
Nå har jeg lest hele siden din.
Helt fantastisk!
Dette var nok den største 'boosten' jeg har opplevd i min bevissthet i dette liv.
Gav meg til og med en spontan fysisk kundalini opplevelse da jeg Mediterte i går kveld.
Du har særlig hjulpet meg å 'fornorske' min spirituelle visdom som stort sett kommer fra engelsk talende veiledere på YouTube. Jeg hatt store språk barrierer når jeg har ønsket å dele mine kunnskaper med f. Eks min mor. Når man bare har engelske ord på spirituelle konsepter høres det både dumt og arrogant ut når man prøver å snakke om slikt. Det har gjort meg innesluttet.
Jeg ærer og beundrer arbeidet du gjør for menneskeheten.
Takk for alt du har gitt meg så langt. Ser frem til å lære mer fra deg.
Om vi noengang møtes i dette liv har du min tillatelse til å lese min aura/energi.
Jeg anerkjenner deg som Kristus bevissthet og tilbyr min støtte og tillit.
Jeg elsker deg og vet du elsker meg.
For jeg er deg og du er meg som alle er en.
Kjærlig hilsen Frank.
(Franq Stril på FB)
E-post:
Hjemmeside:
Skrevet av Karin Jordan Rutlin, 28. feb, 2017
Tusen takk for en fantastisk hjemmeside. Jeg var så heldig å helt tilfeldig ramle inn på den idag, den gav gjenklang i min sjel og jeg ønsker bare kort gi deg en hjertelig takk fra min sjels dybde for alt det vakre du har skrevet her inne. Med tro på lyset i oss alle. Namaste.
E-post:
Skrevet av Isabell , 24. feb, 2017
Tusen takk for noen flotte timer sammen med deg i dag! Jeg møtte opp hos deg med en nyskjerrighet og iver etter å både forstå og få påfyll for mine åndelige behov, og det ble i aller høyeste grad imøtekommet og oppfylt! Du er svært behagelig å snakke med og jeg ser frem til flere samtaler med deg.

God helg!
E-post:
Skrevet av John Talley, 30. des, 2016
Hei :)
Fantastisk bra hjemmeside, det traff meg akkurat der jeg trengte det,når jeg trengte det. Jeg har fått svar på mange av spørsmålene mine kun ved en "tilfeldighet" 😊 Når du leter så finner du !

Happy holidays :)
E-post:
Skrevet av Hilde Kristin Van k Zundert, 27. nov, 2016
Hei til dere som tar dere tid å sende en hilsen her i gjesteboken min, tusen takk alle som en. Jeg passer høvet og si at dette ikke er en blogg side, men en hjemmeside, og spørsmål dere ønsker svar på her inne svært ofte og aldri blir svart på. Om du ønsker kontakt så har jeg facebokk konto og e-post-
E-post:
Skrevet av Undrer? , 9. nov, 2016
Hva mener du om naturvern? I dag er bare tre prosent av jordas virveldyr "ville". Mennesket og deres husdyr tar det meste av plass på denne planeten, stadig mer av naturen sprenges og ødelegges hver dag. Som en åndelig person klarer jeg ikke å sette meg tilbake å se denne ignoreringen av den trusselen som ligger der. Hele mitt hjerte banker for å gi bevissthet til folk om dette, men jeg innser at det ikke er jeg som styrer dette. Skal jeg bare drikke te og la verden seile sin egen sjø?
Skrevet av Dale, 27. sep, 2016
Fine nettsider :)
Hjemmeside:
Skrevet av Daisy, 20. sep, 2016
Veldig fin hjemmeside!
Skrevet av Malou , 20. sep, 2016
Hei .. Skriver fra Danmark. Vil ønske at møde dig en dag, i dette liv. Blev vist til din siden. Har vældig med orber, små, her inde jeg bor. Har mange optagelser. Min kat ser dem og ikke rigtig ro. Vil så sige dig tak for god tempelSide . Tidligere inkarnation boede jeg i Sverige. Jeg gammel sjæl ;)
E-post:
Skrevet av Tone Viklund Weiby, 28. apr, 2016
Hei du

Når en søker ...så finner man ;-)) Og jeg fant disse sidene dine . Vil bare si takk for alt du deler.

Et nydelig verktøy til vekst på flere områder disse sidene.
E-post:
Hjemmeside:
Skrevet av lena, 13. apr, 2016
for en flott side!:)
Skrevet av snefrid, 12. mar, 2016
jeg vil takk deg for dine fine meditasjon som du har lag ut på you tubue. og jeg høre ofte på om morgen.
E-post:
Skrevet av Gerd Eva Gjøystdal, 16. feb, 2016
Hei!
Dette er ei staselig siden som jeg ofte er innom å leser på! Du er utrolig klok og erfaren,- og husker det du har lært! - En velsignelse! Takk at du deler!
E-post:
Hjemmeside: