Forskjellige radio frekvenser.

Med vennlig hilsen
Hilde Kristin Van zundert

Hvilken kanal er du på?

Radio frekvens forstår de aller fleste, at vi må tune radioen inn for å få frem forskjellige kanaler er en selvfølge.

 

Frekvens og resonans kan være et av det samme, de vi har samme frekvens som eller resonerer best med.

 

Hvert et individ på jorden har også helt sin egen frekvens, den kan endres fra dag til dag og heves og senkes, de vi trives best sammen med har også stort sett samme frekvens nivå som oss selv, også det samme er det med de vi ikke trives med, de som noen sier de ikke liker.

 

De vi ikke liker er det samme som oss selv, bare at de belyser sider med oss selv vi ikke liker eller ikke har gjort opp enda, ofte så bærer de vi ikke liker, lyskastere som skinner usynlig på våre underbevisste rom,  og visa versa derfor kan følelsen "jeg liker ikke deg" oppstå hos oss.

 

Mennesker vi ikke resonerer med trenger så absolutt ikke bety at de er dårlige eller ikke er verdige, det betyr bare at vi ikke har samme frekvens nivå, vi er ikke innstilt på samme lyttende radio energi kanal.

 

Ofte i parforhold, eller andre relasjons forhold så kan det fra tid til annet oppstå slike frekvens gnisninger, men om et hvert individ hadde tatt ansvar for hva det selv føler, så hadde ikke det ikke oppstått uro, eller krangel.

 

Da hadde vi brukt frekvens forskjellene til personlig vekst, eller den bevisste bruker det til vekst, ikke undergang.

 

Så om det er noe du ikke forstår, eller synes vanskelig å takle i og med andre mennesker, eller i noe du leser så er årsaken at dere ikke er på samme frekvens energi, eller frekvens bølge.

 

Alt i hele verden er energi, et hvert individ har sin, et hvert lite sted har sin, en klasse, en skole en by, et land en jord osv.

 

Så resonans og frekvens kan ses på som det samme, og de individ vi har flest gode frekvenser mot, er ofte de vi velger som venner, og når en venn eller et individ begynner å våkne fra 3 D frekvens og begynner å heve frekvensen i seg, så kan det ofte bli mye tumulter, brudd og opphør i familie og vennskap om der ikke vises stor respekt for en hver sitt valg av endring i livet.

 

Alt dette er også en del av den evulusjonerende virkeligheten som skjer i manges liv, men det er bedre å gi slipp på det umulige enn å tviholde på det gamle, når frekvensene blir for forskjellig så blir det ofte bare skurr, å dette kan være vært slitsomt, gi slipp i godhet og sett deg selv fri.

 

Du er elsket, de andre også like så og like verdige, det er bare forskjell på resonansen og tonene i mellom hver enkelt individ, finn heller de nye kanalene som resonerer på samme frekvens som deg. 

 

Del om du ønsker, i kjærlighet fra Hilde Kristin Kristiansen Van Zundert

Har ikke rukket å korektur lese dette enda, må gjøre det senere, jeg elsker deg.