Gjestebok

Takk for at du besøker hjemmesiden min. Skriv en hilsen i gjesteboken ved å klikke på den blå knappen. Du kan også sette inn et bilde ved hilsenen.
Skrevet av Eva Hovland, 13. okt, 2013
Tusen takk for læerike sider. Jeg har fått en aha opplevelse og forstår med ett hva det betydde, det merkelige som skjedde meg rundt årtusenskiftet. Jeg sto på kjøkkenet til helt vanlig kjøkkenarbeid, og ut av luften kom det et blink og en stemme sa: "Jesus skal komme tilbake", i det samme kjente jeg et stikk av glede i hjertet. Nå føler jeg endelig at jeg i det minste er på rett vei. Det har vært mye forvirring og usikkerhet de siste årene, med mange tøffe tak (fysiske), med flytting etc.
Veldig interessant å lese alt du skriver, er bare så vidt begynt. Mange tusen takk.
E-post:
Skrevet av Ellen, 13. sep, 2013
Takk for at du er du , og at du deler av deg selv med oss alle, setter pris på det :)

alt godt, altid!

Ellen
E-post:
Skrevet av karina, 5. sep, 2013
Hei
Flott blogg, du kan mye om ånderlig engeri. Jeg har selv fått noen lyskuler på bildene mine. spennde tema men litt skremmende også, her jeg bor nå er det engeri som kommer og går med årstidene, litt ekkelt men har et bilde der det er et ansikt og et halvt ansiktet også på bilde ekkelt. Men diggr bloggen din stå på vidre
E-post:
Skrevet av Gerd Torunn Gundersen, 19. aug, 2013
Du skriver så mye bra og jeg er veldig takknemlig for alt du deler. Jeg deler det du skriver videre for jeg er med i en healingsirkel (interessert i alt innenfor det alternative) i Arendal. Håper å få treffe deg en dag. Hjertelig hilsen Gerd Torunn
E-post:
Skrevet av Torild Eriksen, 17. aug, 2013
Intresang og spennende lesning
E-post:
Skrevet av Hilde Kristin Kristiansen Van Zundert, 2. aug, 2013
Hjertelig takk nok en gang for hjertelige hilsener, det er gledelig å vite at den gleder. Det gir enda mer energi på å fortsette.
Skrevet av Marianne, 2. aug, 2013
Her er det mye interessant å lese! Takk for at du deler med oss andre. <3
E-post:
Skrevet av Tove, 2. aug, 2013
For en flott hjemmeside du har Hilde. Mye kunnskap du deler med oss. Tusen takk
Skrevet av innil, 18. mai, 2013
en veldig bra side. jeg har på en måte en annen måte å beskrive det på men gjennkjenner det du mener. jeg er fortsatt fanget i den energien av det å være utstøtt av mine nærmeste og de mennesker som er stygge mot meg men jeg føler jeg har blitt sterkere. det var veldig godt å lese om her, hvor viktig det er å løsrive seg. all smerten og savnet etter en jeg elsker har gitt meg store høyder. jeg likte veldig godt siden din fordi det er så mye kliss ute å går.
E-post:
Skrevet av Nina, 1. mai, 2013
Tusen takk for "Sjelstempelet". Oppdaget den for noen dager siden, og kjenner at jeg har lyst til stadig å lese om alt du har her. Særlig godt med chakrarensing og meditasjon. Du er god Hilde.
E-post:
Skrevet av Randi, 10. apr, 2013
Flott side! Sendte deg bilde av Orb men mailadressen fungerte ikke! Sender igjen her.
E-post:
Skrevet av Anne kraak jessen, 13. feb, 2013
Hej
en imponerende hjemmeside jeg har set noget men kommer igen det er så spændende at læse om.Jeg er selv født med evner så skuger alt i denne smukke verden
E-post:
Skrevet av Yngve Henriksen, 8. feb, 2013
Her var det virkelig mye spennede. Særlig spennende med bilder der man får inn ånder. Har noen som er riktig ra selv også
E-post:
Skrevet av Hilde Kristin Van Zundert, 7. feb, 2013
Takk igjen for flotte hilsener, hyggelig at det interesserer <3
Skrevet av Sissel, 7. feb, 2013
Hei Hilde.
Kjempeflott nettside du har. Mye du har skrevet var ganske tankeoppvekkende, samtidig som det gjorde meg veldig nyskjerrig. Fortsett med ditt gode arbeid :)

Hilsen Sissel
E-post: