Gjestebok

Takk for at du besøker hjemmesiden min. Skriv en hilsen i gjesteboken ved å klikke på den blå knappen. Du kan også sette inn et bilde ved hilsenen.
Skrevet av Sigrun Helene, 26. okt, 2015
Hei!
Takk for alle gode beskjeder og kloke budskap du så velvillig deler både her på den vakre på hjemmesiden din og også på fb. Det finner gjenklang hos meg, og jeg søker dine ord når sjelen min er sulten på noe godt hjertefyll.
E-post:
Hjemmeside:
Skrevet av Mona Otting, 9. sep, 2015
Hei, satt og leste om Atlantis og da du beskrev byen Thien gikk det kaldt gjennom meg og jeg ble noe emosjonell. Merkelig, kanskje jeg har vært der.
<3
E-post:
Skrevet av Claus Andersen , 28. aug, 2015
Hej det er smukke side du har
kan du har en forsæt god dag
E-post:
Skrevet av Mette Wister, 4. aug, 2015
For en nydelig hjemmeside du har...og så full av energi, kjærlighet og informasjon.
E-post:
Skrevet av Aage Nost, 11. mai, 2015
Hello Hello from America,
Men jeg snakker Norsk ogsa. Jeg vokste opp pa Sparbu i Norge, for jeg reiste til USA. I love your writing. Du har en masse insight. Vi snakker det samme spraket, Love, Compassion og tjeneste til folket. Jeg har ogsa skrevet en bok on Spirituality, og jeg vil like a snakke med deg en gang.
E-post:
Hjemmeside:
Skrevet av torild moldekleiv, 3. apr, 2015
takk for gode og ord til ettertanke.
du skriver så vakkert.
E-post:
Skrevet av Kristine, 28. jan, 2015
Hei. ☺
Jeg har besøkt hjemmesiden din noen ganger og det er utrolig mye interessant å lesestoff. Det får meg til å undre. ☺

Lys og kjærlighet. <3

Skrevet av Per Olav Husum, 28. sep, 2014
Hei.
Takker for titten inn på din flotte hjemmeside. Var fint å lese noe av det du skriver her.
Hilsen Per Olav
E-post:
Skrevet av Hilde Dyvik Sverdsten, 23. sep, 2014
Hei HILDE
Har jeg kjent deg tidligere ,hehe
du virket så kjent for meg.Leste siden din med STOR interesse .kjenner meg igjen ang .ATLANTIS. Jeg elsker dyr,og var igang med og få renset et dyrepensjonat .DA fikk jeg se en stor gullpyramide som kom opp av jorden ,det hele var fantastisk .Knallblått bølgene vann ,med en pyramide i sterk gullfarge som steg opp med en kraft som ,satt meg helt ut ,Og jeg datt desverre ut av meditasjonen.Noen råd ang dette .TAKKNEMLIG .
E-post:
Skrevet av Ann-Peggy, 11. jul, 2014
Hei. Skrev en lengre tekst, men den ble ikkje med i innelgget nedenfor. Vet ikkje koffer. Prøve på ny, nå litt kortfatta; Æ va inne å søkte på sjelekontrakter da æ kom til din blogg og Sjelstemplet. Ser da at åsså vi har laga en kontrakt for den korte perioden vi hadde kontakt for en tid tilbake sia. Æ lærte mye fra den tia og håpe d samme gjeld for dæ <3 Æ e veldig takknemlig for at du har skrevet så mye bra inne på denne bloggen, før d gjør d enklare for mæ og likesinnede å finne fram i "alternativ-jungelen" når d e nokka vi lure på <3 Tusen takk, å så håpe æ at du fortsatt har d fint og kanskje vi åsså møtes en dag i framtia <3. STOR HJErteKLÆM te DÆ fra MÆ <3
E-post:
Skrevet av Ann-Peggy, 11. jul, 2014
Hei Hilde <3 og takk for sist <3
E-post:
Skrevet av Marit Bendiksen, 12. mai, 2014
Hei :-) Husker at en av de første guidede meditasjonene jeg hørte på var en meditasjon som var lagt ut av deg.Den gangen visste jeg ikke hvem du var,eller at du hadde denne siden.Men plutselig nå dukket du opp igjen :-) Det er vel en mening med det tenker jeg.Har funnet en meditasjon som jeg har lyst til å ta hver dag.Takk for at du har laget denne flotte siden :-) Klem fra Marit
E-post:
Skrevet av Peter fredrik Kahrs, 4. jan, 2014
Hei der . det var fint å se at det ikke bare stormer i min stue. Det er en syk aktivitet her og . jeg har fått beskjed om at jeg fungerer som en portal. og at jeg må¨lære å stenge meg . men ejg vet ikke hva det innebærer. jeg har ikke tatt bilder bare film da men av og til er hele luften som en grøt. hadde vært fint å snakke med noen som ikke bare tror det er støv og vanndråper for jeg ahar sett ansikter inni mange av orbene .
E-post:
Hjemmeside:
Skrevet av Aud, 6. des, 2013
Takk for en nydelig side, hit skal jeg se oftere!
E-post:
Hjemmeside:
Skrevet av Edith Amundsen, 14. nov, 2013
Kjære vakre sjelesøster:) Takk får at du kom inni mitt liv. Takk får de gode samtalene, bare det å være, gir andre mennesker et løft. Hjerteklem fra mæ
E-post: